Digitalt dricksglas

Minimera manuell övervakning

abena nova

Digital inkontinensvård

Inkontinens är en av de största utmaningarna inom sjukvården. Kontinensvård är tidskrävande och fysiskt krävande för vårdgivare. Och för boende kan inkontinens orsaka fysiskt obehag och minskad livskvalitet. För att lösa obehag för både personal och boende har vi utvecklat ABENA Nova - den digitala kontinenslösningen.

Läs mer

aquatime

Digitalt dricksglas

Det digitala dricksglaset - AQUATIME mäter de boendes vätskeintag och gör ditt jobb som vårdgivare enklare eftersom det eliminerar manuell övervakning av vätskeintaget. På så sätt frigör du tid för andra vårduppgifter och viktigast av allt tillhandahåller giltig data och kunskap för dig att bygga din vård på.

Läs mer

Våra innovtiva lösningar

One-stop-shop

ABENAs helhetslösning gör det enkelt för dig att köpa allt du behöver på ett och samma ställe. Du hittar ett brett utbud inom handskar, miljömedvetna produkter, engångs- och cateringsartiklar, inkontinens, skyddskläder, hygien, städ med mera.

Läs mer

Allt om inkontinens

Inkontinens är ofrivillig förlust eller läckage av urin eller avföring. Inkontinens kan drabba vem som helst och kan ha olika orsaker. Det är inte en sjukdom, utan ett symptom.

Läs mer

LAdda ner

Sjukvårdskatalog

  • 10 produktkoncept täcker alla hälso- och hygienbehov
  • Produktinformation på första och andra nivån för att hjälpa dig att göra rätt val
  • Utforska mer kunskap online med artiklar och vitböcker om relaterade hälsovårdsämnen
Ladda ner