OX-ON - designed to protect

ABENA erbjuder ett av marknadens bredaste utbud av säkerhetsutrustning för industri, byggverksamhet och lantbruk. Förutom vårt eget varumärke OX-ON kan vi erbjuda dig en rad av marknadens mest efterfrågade och erkända märkesvaror inom personligt skydd.

Vi har ett starkt fokus på kvalitetsprodukter som lever upp till både våra egna och marknadens strängaste standarder.

Vårt sortiment omfattar bl.a. arbetshandskar och andningsskydd samt många olika slags hörselskydd, huvudskydd, ansiktsskydd samt säkerhetsskor, fallsäkerhetsutrustning och skyddsdräkter.

Så väljer du rätt produkt - BASIC, COMFORT eller SUPREME. Alle OX-ON produkter er opdelt i klasserne BASIC, COMFORT eller SUPREME. Forskellene mellem klasserne afspejles i produktets kvalitet, pris og egenskaber.

Läs mer här.

Kunskapsbank med arbetssäkerhet på kontot

Hos oss möter du ett team av experter med stora kunskaper inom säkerhet och skyddsutrustning, med speciallagstiftning på området. Vi är inte bara en professionell rådgivare utan även en specialiserad kunskapsbank där du kan hämta relevant information.

Vi har en landsomfattande säljkår som ger service och råd till våra återförsäljare och deras kunder. Vi utvecklar och genomför kurser och utbildningar inom arbetssäkerhet, som är målinriktade och anpassade till aktuella behov i branschen generellt eller på det individuella företaget.

Kontakta oss
Föregående: Hygienpapper

Hur kan vi hjälpa dig?

Produktkatalog

Få en överblick över vårt breda sortiment av skyddsutrustning, information om olika lagar och förordningar.
Klicka här

Intervjun med Niklas och Claes

Läs om ABENAs varumärke inom skyddsutrustning och varför det är positivt för våra kunder.
Nyfiken på att läsa mer?

Kontakta en specialist

Om du behöver råd eller expertkunskap.
Jag behöver råd

Kundservice

​Vi är redo att hjälpa dig med dina frågor.​
Jag behöver hjälp