Intervjun med Niklas och Claes

Läs om ABENAs varumärke inom skyddsutrustning och varför det är positivt för våra kunder.

OX-ONs kvalitetsprodukter ger många fördelar för ABENAs kunder

Sedan 1 mars 2020 ingår varumärket OX-ON i ABENA AB. Niklas Möllmark, produktchef och Claes Gottfries, Key Account Manager för OX-ON är båda mycket nöjda med att nu kunna erbjuda ett ännu större utbud av skyddsprodukter för ABENAs kunder.

OX-ON erbjuder ett av marknadens bredaste utbud av personlig skyddsutrustning för industri, byggbranschen och lantbruk. Storsäljaren i sortimentet är arbetshandskar, men det finns även en mängd andra kvalitetsprodukter inom personligt skydd.

- Det är tacksamt att knyta till sig ett välkänt varumärke, som är känt för kvalitet och prisvärdhet. Jag ser många fördelar för våra kunder. För det första utökar vi sortimentet med över 1000 produkter, som kommer att lagerhållas i Sverige. Dessutom blir vi en one-stop-shop, där du kan samla dina inköp och på så sätt minska fraktkostnaderna. Det räcker med en kontakt och en faktura, säger Niklas Möllmark, produktchef.

Kvalitetshandskar för proffs

En spännande nyhet i OX-ONs sortiment är handskserien Advanced Collection. En exklusiv serie, utvecklad för att möta de specifika krav som yrkesanvändare har. Det kan handla om slitstyrka, bra greppbarhet, touchfunktion och inte minst komfort.

- Komforten är oerhört viktig för användaren, som ofta använder arbetshandskar flera timmar om dagen. På vissa arbetsplatser är det nolltolerans på att ta av sig arbetshandskarna och då ställer det höga krav på både funktion och komfort, säger Claes Gottfries, Key Account Manager.
Låt oss vägleda dig

Populära produkter