Vi söker Driftelektriker till ABENA Kisa

Nu söker vi dig med kompetens inom el för att stärka upp underhållsteamet i Kisa

I vår fortsatta utveckling av vår underhållsavdelning söker vi nu dig med kompetens inom el, för att stärka upp befintligt team i Kisa. Vi söker en driven och engagerad Driftelektriker. Här får du möjlighet att arbeta i en varierande roll som präglas av teamwork, arbetsglädje och utveckling av underhåll, i en spännande produktionsverksamhet med fokus framåt.

På vår produktionsanläggning i Kisa utvecklar och tillverkar/konverterar vi engångsprodukter inom papper och plast, som främst används inom olika områden för hygien och omvårdnad. Vi jobbar ständigt med att utveckla underhållsarbetet, vilket är en nyckel till en effektiv produktion. I rollen som Driftelektriker ansvarar du för att utföra tillsyn och skötsel av elanläggningar, optimera tekniska installationer och utrustningar i byggnader samt hantera felanmälda ärenden. Du svarar även för underhållsplanering, samt arbetar med ständiga förbättringar och underhåll av el-utrustning och driftsäkerhet i maskinparken.

Du ingår i Underhållsavdelningen som består av olika kompetenser, där ni jobbar tätt tillsammans med att lösa problem.

 

Din profil
Vi söker dig med flera års erfarenhet som serviceelektriker och erfarenhet av drifttekniskt arbete. Har du dessutom kunskap inom automation, ventilation, styr- och reglerteknik, arbetat med ritningar och teknisk dokumentation är det meriterande. Du har relevant utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå. All rapportering av utförda arbeten sker digitalt, vilket betyder att du har vana att arbeta med smartphone/dator.

Du ska vara självgående och kunna arbeta med många olika uppdrag samtidigt. Arbetet innebär mycket kontakt med produktionspersonalen varför det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och har en positiv framtoning. Du behärskar svenska i tal och skrift samt är bekväm med att läsa engelska. B-körkort krävs.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken samt har ett intresse för teknik och tycker om att lösa problem. Du har även förmågan att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du är duktig på att följa instruktioner såväl som att instruera andra.

 

Ansökan
Välkommen att skicka din ansökan till Underhållschef Daniel Johansson, via dajo@abena.se, senast den 15/1 2024. Märk mailet med ”Ansökan Driftelektriker”. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka din ansökan.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Underhållschef Daniel Johansson, 072-5818219.

 

Varmt välkommen med din ansökan!


OM OSS
ABENA grundades 1953 och företaget började ursprungligen som en liten leve­rantör i Aabenraa, Danmark, med ett blyg­samt produktsortiment. Idag är den danska familjeägda koncernen verksam i 11 länder, har mer än 2 000 an­ställda, återfinns på mer än 90 olika marknader runtom i världen och erbjuder ett mycket brett produktsortiment. Vi på ABENA i Sverige har kontor och lager både i Växjö (Småland) och i Kisa (Östergötland), totalt är vi ca 150 anställda. Vid enheten i Kisa återfinns även en av koncernens produktionsanläggningar, där många av våra egna produkter tillverkas. ABENA AB ansvarar för sälj- och marknadsbearbetning av främst vårdrelaterade artiklar, men även förbrukningsartiklar såsom skyddskläder, handskar, avfallshantering, engångs- och cateringartiklar, hygienpapper och rengöringsmedel. Våra kunder återfinns främst inom hälsa- och sjukvård inom offentlig sektor, samt bland grossister, detaljhandeln, industrin och flera andra branscher. Vi är ett expansivt företag som fram­gångsrikt kombinerar sin storleksmässiga styrka med ett familjeägt företags förde­lar, såsom korta beslutsvägar och flexibi­litet, för att på bästa sätt kunna svara på marknadens behov.