Bli en del av ABENA-familjen

Genom att skapa ett starkt team tror vi att vi skapar ett värde för våra medarbetare såväl som våra kunder.

Lediga tjänster

Du blir en del av ett globalt, familjeägt företag där du får möjlighet att sätta ditt avtryck på ABENAs utveckling och tillväxt oavsett vilken roll du har. ABENA växer och det innebär att vi ofta söker nya duktiga medarbetare som kan hjälpa oss att utvecklas vidare. 

På Abena värnar vi om jämställdhet och mångfald och vi söker medarbetare med olika bakgrund, kunskaper och kompetenser. Vill du vara en del av ett företag där du har möjlighet att påverka  och utvecklas, skicka oss din ansökan.

Skicka oss din ansökan 

 

Läs mer om...

Vill du ha en karriär på ABENA?

Vill du bli en del av ett spännande företag med fantastiska människor och stora utvecklingsmöjligheter? På ABENA ger vi dig möjlighet att växa och utmanas med meningsfulla uppdrag.

Läs mer

Våra lokala värdeord

Vi arbetar i en miljö som är omväxlande och inspirerande; det är roligt att jobba på ABENA! En god arbetsmiljö och att främja medarbetarnas hälsa är en viktig och självklar del i vårt dagliga arbete.

Läs mer

Vilka vi är

Vi ser det som vårt uppdrag att bidra till en hög livskvalitet för användare av våra engångsartiklar. Sedan ABENA grundades 1953 har vi haft fokus på att främja hög livskvalitet med enkelhet och omsorg, idag är vi kända för våra starka värderingar och våra höga etiska och moraliska principer.

Läs mer

Våra åtaganden till 2030

Vi vill bevisa att det är möjligt att påverka vår försörjningskedja i positiv riktning utan att äventyra miljön, kvaliteten eller vårt sociala ansvar. Hållbarhet är inget nytt för oss. I över 30 år har vi arbetat målmedvetet för att forma en bättre framtid - och vårt arbete fortsätter.

Läs mer