Hotell


Att driva ett hotell kräver ordentlig översikt, särskilt när det kommer till att
köpa in olika lösningar för att driva hotellverksamheten. Hos oss hittar du allt inom städning, förpackning, borddukning och hotellartiklar.

BRA MILJÖVAL

Din genväg till miljövänlig städning

Att välja rätt rengöringsmedel kan vara en utmaning. Om du väljer produktserien Puri-Line väljer du säkra, effektiva städprodukter som sparar på miljön. 
Läs mer

PAPPER

Hygienpapper

Papper är en viktig produkt inom hotellbranschen. Vårt produktsortiment innehåller allt från klassiska vita papperslösningar till specialpapper när det finns särskilda krav på absorptionsförmågan.
Produktsortiment

Erbjud en hälsosam arbetsmiljö

Visste du att 80 % av medarbetare med en hudsjukdom har försämrad styrka i händerna. Att kunna ta god hand om sina händer är extra viktigt för att de ska kunna bibehålla ett bra arbetsliv och minimera antalet sjukdagar. 
Läs mer om hudvård

SERVERING & SERVETTER

Skapa rätt känsla

Skapa rätt atmosfär genom att välja produkter i klassisk, formell eller romantisk stil från vårt sortiment av tallrikar, glas, bestick och servetter. Vi har allt som behövs till borddukningen och möjligheterna är oändliga.
Läs mer

Kunskap från våra egna experter

Vi vill hjälpa dig på bästa sätt. I vårt kunskapscenter kan du hitta fördjupade artiklar inom en mängd spännande ämnen.

Skydda dina händer med rätt handske

Våra händer är avgörande när vi gör vårt dagliga arbete. De är väldigt utsatta i många arbetssituationer, och handskador är tyvärr en vanlig orsak till sjukskrivningar. Handskar kan skydda dina händer i många situationer. Därför är det viktigt att välja rätt handske för varje specifik uppgift.

Läs mer

Guide: 10 enkla steg för ett fläckfritt badrum

Badrummet är ett av det viktigaste rummen att hålla rent för att ge ett gott intryck av din verksamhet. Eftersom badrummet kan vara källa till flera olika sorters bakterier är det mycket viktigt att det städas på ett noggrant och professionellt sätt.

Läs mer

Guide: Rena golv i 5 steg

På ett hotell är det ofta mycket folk i rörelse och golven utsätts dagligen för stora påfrestningar. Det är därför viktigt att det ställs höga krav på rengöring och underhåll av golven för att upprätthålla en ren och välkomnande atmosfär.

Läs mer

Guide: 8 steg för att städa ett hotellrum

Det finns flera olika sätt att städa ett hotellrum på. Dels har verksamheten ofta egna riktlinjer och dels finns personliga preferenser för städpersonalen. För att säkerställa att alla hotellrum städas konsekvent kan det vara bra att använda sig av en steg-för-steg-guide. Guiden kan användas som grund för utbildning av personal eller vid upplärning av nya medarbetare.

Läs mer

VÄLJ PRODUKTER DU KAN LITA PÅ

För att bli certifierade måste vi leva upp till högt satta mål och krav. Varje certifiering blir därmed din garanti för att produkterna är säkra, både för dig och miljön.

Börja din hållbarhetsresa

Vi arbetar hårt för att minska vårt avtryck på miljön för att du ska kunna göra samma sak. I vårt sortiment hittar du många produkter som är hållbara och ett bra val för både dig och miljön.

Lyckas med sorteringen

Industrier, kunder och lagstiftare ställer allt större krav på källsortering och hållbarhet. Det finns stora fördelar med att optimera din källsortering – både ekonomiska och miljömässiga.
Vill du veta mer?

Hur kan vi hjälpa dig?

Kundservice

Vi är redo att hjälpa dig med dina frågor.
Jag behöver hjälp

Kontakta en specialist

Om du behöver råd eller expertkunskap.
Jag behöver råd

Ny kund

Kontakta oss om du inte har ett konto hos oss.
Ansök om konto 

Dokumentation

Vi har fokus på kvalitetskontroll och dokumentation.
Låt oss vägleda dig

 

Produktöversikt