Hitta allt du behöver


Din restaurang behöver en partner som kan erbjuda allt du behöver. Oavsett om det är lösningar för städning, take away eller vacker bordsdukning för att skapa rätt atmosfär, så hittar du det i vårt produktsortiment.  

HÅLLBAR PROFIL

Alternativ till plast

Med den pågående debatten om plast är det många kunder som önskar produkter i alternativa material. Men vilka material är bra alternativ? Och vilka är för- och nackdelarna med de materialen?
Läs mer

VÄXTBASERADE MATERIAL

Hållbara take away-lösningar

Det kan vara svårt att hitta hållbara förpackningslösningar som lever upp till kraven på kvalitet och funktion. Vi erbjuder take away-produkter av hög kvalitet som till största del består av nedbrytbara, växtbaserade material.

PAPPER

Hygienpapper

Papper är en viktig produkt i en restaurang. Vårt produktsortiment innehåller klassiska papperslösningar, men också specialpapper om det finns behov av avtorkning eller städning som ställer särskilda krav på absorptionsförmågan i relation till fett och vätskor.

Bläddra i vår Food Service-katalog

Här kan du bläddra i vår globala Food Service-katalog. Om du har några
frågor, ta kontakt med din lokala säljare.

Läs mer och ladda ner

Kunskap från våra egna experter

Vi vill hjälpa dig på bästa sätt. I vårt kunskapscenter kan du hitta fördjupade artiklar inom en mängd spännande ämnen.

Rätt handske för rätt ändamål

Med många olika typer av handskar på marknaden kan det vara en utmaning att välja rätt. Men det säkra, hållbara och hygieniska valet är att alltid se till att använda rätt handske för rätt uppgift.

Läs mer

EU-direktiv för engångsartiklar i plast

Troligen har du redan hört talas om EU-direktivet för engångsartiklar i plast. Men vad innebär det för dig och ditt företag? Vi hjälper dig få lite mer klarhet i frågorna.

Läs mer

Svanenmärkt kaffebägare

ABENA Sverige introducerar nu en Svanenmärkt bägare. De nya bägarna ger konsumenterna möjlighet att dricka kaffe i bägare som lever upp till tuffa miljö- och kemikaliekrav.

Läs mer

Gå med i den hållbara vågen – välj miljövänliga serveringsprodukter

Miljömärkningar och certifikat visar vägen. Det kan vara svårt att orientera sig i alla valmöjligheter som finns när du ska duka bordet med miljövänliga produkter. Att välja produkter med internationellt erkända miljömärkningar och certifieringar är alltid en bra start.

Läs mer

VÄLJ PRODUKTER DU KAN LITA PÅ

För att bli certifierade måste vi leva upp till högt satta mål och krav. Varje certifiering blir därmed din garanti för att produkterna är säkra, både för dig och miljön.

Börja din hållbarhetsresa

Vi arbetar hårt för att minska vårt avtryck på miljön för att du ska kunna göra samma sak. I vårt sortiment hittar du många produkter som är hållbara och ett bra val för både dig och miljön.

Lyckas med sorteringen

Kunder och lagstiftare ställer allt större krav på källsortering och hållbarhet. Det finns stora fördelar med att optimera din källsortering – både ekonomiska och miljömässiga.
Vill du veta mer?

BRA MILJÖVAL

Din genväg till miljövänlig städning

Att välja rätt rengöringsmedel kan vara en utmaning. Om du väljer produktserien Puri-Line väljer du säkra, effektiva städprodukter som sparar på miljön.
Låt oss vägleda dig 

Erbjud en hälsosam arbetsmiljö

Visste du att 80 % av medarbetare med en hudsjukdom har försämrad styrka i händerna. Att kunna ta god hand om sina händer är extra viktigt för att de ska kunna bibehålla ett bra arbetsliv och minimera antalet sjukdagar.  
Låt oss hjälpa dig

Hur kan vi hjälpa dig?

Kundservice

​Vi är redo att hjälpa dig med dina frågor.
Jag behöver hjälp

Kontakta en specialist

Om du behöver råd eller expertkunskap.
Jag behöver råd

Ny kund

Kontakta oss om du inte har ett konto hos oss.
Ansök om konto 
Dokumentation

Dokumentation

Vi har fokus på kvalitetskontroll och dokumentation.

Produktöversikt