Digitalt dricksglas

Minimera manuell övervakning

Välj ditt vårdsegment

ABENA Nova

Digital inkontinensvård

Inkontinens är en av de största utmaningarna inom sjukvården. Inkontinensvård är tidskrävande och fysiskt påfrestande för vårdpersonal. Inkontinens kan dessutom orsaka fysiskt obehag och försämrad livskvalitet för vårdtagaren. Därför har vi utvecklat ABENA Nova – den digitala lösningen för inkontinensvård.

Läs mer

AQUATIME

Digitalt dricksglas

AquaTime, det digitala dricksglaset, mäter vårdtagarens vätskeintag och gör ditt jobb som vårdgivare enklare eftersom vätskeintaget inte längre behöver övervakas manuellt. På så sätt frigör du tid för andra vårduppgifter och får framför allt tillgång till tillförlitlig data och kunskap som du kan basera din vård på.

Läs mer

ABENA Skyddskläder

Gör ett tryggt val

Brett sortiment

På ABENA säljer vi lösningar för att underlätta din vardag som vårdpersonal. Vårt sortiment rymmer mer än 38 000 produkter i 30 produktlinjer. Kombinera produkterna från olika koncept och skapa den lösning du behöver för att möta dina patienters behov. Vi finns alltid här för att guida dig till rätt lösning.

Läs mer

Because we care

Vi finns för dig

Oavsett om du är sjuksköterskan som lyssnar, vännen som ger en hjälpande hand, vårdgivaren som ger tröst eller läkaren som lindrar smärta. Du sätter du dina egna behov åt sidan, ofta utan att få den uppskattning du är värd. Vi vet att du bryr dig varje dag och det gör vi också – även om dig. Vi finns för dig!

Läs mer

Våra innovativa lösningar

ABENA Nova fallstudie

På vårdboendet Solvang har den intelligenta inkontinensprodukten, ABENA Nova, lett till färre lyft, färre manuella kontroller och färre använda produkter.

Allt om inkontinens

Inkontinens är ofrivilligt läckage av urin eller avföring. Det kan drabba vem som helst och kan ha olika orsaker. Det är inte en sjukdom, utan ett symptom.
Mer information

Ladda ner

Hälso- och sjukvårdskatalog

  • 10 produktkoncept täcker alla hälso- och hygienbehov
  • Produktinformation på första och andra nivå för att hjälpa dig göra rätt val
  • Utforska mer kunskap online om relaterade hälso- och sjukvårdsämnen
Ladda ner

Hur kan vi hjälpa dig?

Kundservice

Vi är redo att hjälpa dig med dina frågor.
Jag behöver hjälp

Kontakta en specialist

Om du behöver råd eller expertkunskap.
Jag behöver råd

Nyhetsbrev anmälan

Registrera dig för att få råd, bra erbjudanden och mycket mer. 
Registrera mig

Ny kund

Kontakta oss om du inte redan har ett konto hos oss
Ansök om konto