ABENA som din professionella partner!

När du handlar av ABENA får du inte bara en produkt – du får också tillgång till en värld av engagerade produktspecialister med många års erfarenhet, mer än 36 000 produkter av högsta kvalitet och all dokumentation du kan tänkas behöva.

ABENA One-stop-shop gör det lätt för dig att köpa allt du behöver på samma ställe, vilket säkerställer genomgående god kvalitet på alla dina anläggningar. 

Du hittar ett brett sortiment av produkter och lösningar för livsmedelsproduktion inom handskar, personlig skyddsutrustning, hygien och städ. Vi är ett globalt företag med dotterbolag i 15 länder och vår kundservice kan hjälpa dig oavsett om det är lokala eller internationella frågor. 

Att göra dig nöjd är vårt huvudsakliga mål

Vi erbjuder full dokumentation och öppenhet, vilket gör att du som kund kan fokusera mindre på lagstiftning och dokumentation och mer på det du gör bäst.

Nyfiken på att läsa mer?

En lösningsfokuserad partner 

Vår strävan är att göra både dig och er verksamhet nöjd!

När du gör affärer med ABENA arbetar du tillsammans med ett kompetent team av personer som har omfattande erfarenhet inom livsmedelsproduktion. De hjälper dig att hitta precis rätt lösningar för dina specifika behov.

Vår kvalitetsäkringsprocess innefattar allt från design och produktion till framtagning av dokumentation. Vi testar alla nivåer i skapandet av den enskilda produkten. Och innan dina produkter ens lämnar fabriken utför våra lokala ABENA-anställda kvalitetssäkring i varje container. På så vis säkerställer vi att kvaliteten vi levererar är densamma varje gång du får varor från oss.

Du kan lita på att ABENA alltid agerar som en ansvarsfull, anpassningsbar och professionell partner. Att göra dig nöjd är vårt huvudsakliga mål. Kontakta oss för att inleda ett samarbete redan idag.
Kontakta oss

Kunskap från våra egna experter

Vi vill hjälpa dig på bästa sätt. I vårt kunskapscenter kan du hitta fördjupade artiklar inom en mängd spännande ämnen.

Hållbarhet

Genom dialog hjälper vi dig att fokusera på vardagens utmaningar ur ett hållbart upphandlingsperspektiv.

Läs mer

Effektiv rengöring och hygien med rätt produktlösning

Vi fokuserar på ergonomi, effektivitet och hygien. En hälsosam och säker arbetsmiljö är avgörande för alla anställda – även de som städar produktionsanläggningarna.

Läs mer

Skydda dina händer med rätt handske

Våra händer är avgörande när vi gör vårt dagliga arbete. De är väldigt utsatta i många arbetssituationer, och handskador är tyvärr en vanlig orsak till sjukskrivningar. Handskar kan skydda dina händer i många situationer. Därför är det viktigt att välja rätt handske för varje specifik uppgift.

Läs mer

ABENA jobbar för att skydda dig och dina medarbetare

För att förhindra att din livsmedelsproduktion och dina anställda utsätts för ohälsosam påverkan är det avgörande att klä sig säkert från topp till tå med personlig skyddsutrustning (PPE).

Läs mer