Städ och service

Säkra svar för att nå din vision

Att förse dig med högkvalitativa produkter och positiva upplevelser är vårt löfte till dig. Våra produktspecialister inom städ och service finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig att hitta en produktlösning som är rätt för dig och samtidigt testad, säker och miljövänlig.

Allt om städ- och rengöringsprodukter.

Din väg till miljövänlig rengöring

Ett miljövänligt rengöringsalternativ skyddar dig, din omgivning och miljön från onödig exponering av giftiga ämnen.

Läs mer

Källsortering

Industrier, konsumenter och lagstiftare ställer allt högre krav på källsortering och hållbarhet. De miljömässiga och ekonomiska fördelarna med att optimera källsorteringen är stora.

Läs mer

Guide för avfallshantering

När du använder rätt avfallspåsar sparar du inte bara pengar, utan gör också ett ansvarsfullt och hållbart val.

Läs mer

Guide: 10 enkla steg för ett fläckfritt badrum

Badrummet är ett av det viktigaste rummen att hålla rent för att ge ett gott intryck av din verksamhet. Eftersom badrummet kan vara källa till flera olika sorters bakterier är det mycket viktigt att det städas på ett noggrant och professionellt sätt.

Läs mer

Guide: 8 steg för att städa ett hotellrum

Det finns flera olika sätt att städa ett hotellrum på. Dels har verksamheten ofta egna riktlinjer och dels finns personliga preferenser för städpersonalen. För att säkerställa att alla hotellrum städas konsekvent kan det vara bra att använda sig av en steg-för-steg-guide. Guiden kan användas som grund för utbildning av personal eller vid upplärning av nya medarbetare.

Läs mer

Guide: Rena golv i 5 steg

På ett hotell är det ofta mycket folk i rörelse och golven utsätts dagligen för stora påfrestningar. Det är därför viktigt att det ställs höga krav på rengöring och underhåll av golven för att upprätthålla en ren och välkomnande atmosfär.

Läs mer

Lokalvård – din guide till enkel och tidseffektiv städning

Ett hotell eller en restaurang kan jämföras med ett helt maskineri där varje kugge är lika viktig. Allt måste vara på topp för att gästerna ska bli nöjda. En viktig del i helhetsintrycket är städningen och huruvida rummen ger en fräsch känsla när gästen kliver innanför dörren på sitt hotellrum eller restaurangen.

Läs mer

Hållbar och effektiv rengöring

Rengöringsprodukter från Tana & Green care professional.

Läs mer

Ren och hygienisk arbetsplats

Vi erbjuder ett brett sortiment av förbrukningsartiklar - ditt val av produkt kan bidra till bättre hygienrutiner på din arbetsplats. Bakterier och virus kan sprida sig mellan människor vid hosta eller nysning, men även genom kontakt med kontaminerade ytor eller föremål. Välj hygieniska produkter från ABENA som bidrar till att minska spridningen av virus och bakterier.

Läs mer

Hygienpapper

Care-Ness är Abenas stora utbud av hygienpapper för en mängd olika användningsområden. 

Läs mer

Låt oss guida dig

Få svar på alla dina frågor och instruktioner om hur du optimerar din verksamhet med både miljömässiga och ekonomiska fördelar.

Kontakta oss