Samarbete med Werner & Mertz Professional

Hållbarhet är och kommer alltid att vara en del av vårt DNA. Vi är därför stolta att från och med första mars kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa och hållbara produkter från de välkända varumärkena Tana Professional och Green care Professional.

Werner & Mertz Professional är välkända på marknaden för att vara hållbarhetspionjärer. De har alltid legat i framkant och lett utvecklingen inom hållbarhet på marknaden. Tana Professional och Green care Professional är Europas ledande varumärken när det kommer till högpresterande och hållbara rengöringsprodukter.

- Det är jätteroligt att ABENA nu är redo att lansera Tana och Green care Professsional i Sverige. Vi ser stora möjligheter att tillsammans utvecklas på den svenska marknaden och på så sätt få fler företag och organisationer i Sverige att göra ett aktivt val i att bli mer hållbara, säger Christian Andersson, country manager på Werner & Mertz Professional.

Peter Johansson, försäljningsdirektör på ABENA AB ser många möjligheter och fördelar för ABENAs kunder genom samarbetet med Werner & Mertz Professional.

- Jag ser det som en stor tillgång till vårt sortiment. Det skapar möjligheter för en bredare försäljning till redan befintliga och nya kunder på den svenska grossistmarknaden, och möter samtidigt marknadens efterfrågan på hållbarhet med ett brett sortiment av Cradle To Cradle-certifierade produkter. Vi vill att våra kunder ska se fördelen i ABENA som en one-stop-shop, det vill säga att handla från en och samma leverantör.

Med hållbarhet och kvalité i fokus

Werner & Mertz Professional arbetar, likt ABENA, aktivt för att minska sin klimatpåverkan och samtidigt erbjuda högsta kvalité. Varumärket Green care Professional består till exempel av naturliga ingredienser från växtriket och är på så sätt biologiskt nedbrytbara. Även produktionen drivs av 100% förnybar egenproducerad energi. Tillsammans med Werner & Mertz Professional tar ABENA ytterligare ett steg emot en cirkulär framtid.

Produkter från Tana Professional och Green care Professional finns att beställa hos ABENA från och med mars 2021.
Kontakta oss

Kunskap från våra egna experter

Vi vill hjälpa dig på bästa sätt. I vårt kunskapscenter kan du hitta fördjupade artiklar inom en mängd spännande ämnen.

Ren och hygienisk arbetsplats

Vi erbjuder ett brett sortiment av förbrukningsartiklar - ditt val av produkt kan bidra till bättre hygienrutiner på din arbetsplats. Bakterier och virus kan sprida sig mellan människor vid hosta eller nysning, men även genom kontakt med kontaminerade ytor eller föremål. Välj hygieniska produkter från ABENA som bidrar till att minska spridningen av virus och bakterier.

Läs mer

Hållbar och effektiv rengöring

Rengöringsprodukter från Tana & Green care professional.

Läs mer

Lokalvård – din guide till enkel och tidseffektiv städning

Ett hotell eller en restaurang kan jämföras med ett helt maskineri där varje kugge är lika viktig. Allt måste vara på topp för att gästerna ska bli nöjda. En viktig del i helhetsintrycket är städningen och huruvida rummen ger en fräsch känsla när gästen kliver innanför dörren på sitt hotellrum eller restaurangen.

Läs mer