Varmt välkommen till ABENA Philip

Vi är glada och mycket stolta över att kunna presentera vår nya account manager Philip Trolle.

Philip Trolle, ny account manager på ABENA.

Philip är egentligen inget nytt ansikte för oss på ABENA, han gjorde nämligen sin praktik hos oss under sin utbildning som B2B-säljare på affärshögskolan i Växjö. Philip har verkligen visat framfötterna under sin praktikperiod och vi är därför mycket glada över att kunna välkomna Philip som ny account manager på ABENA. 

Philip berättar att praktiken på ABENA har både varit utmanande, givande och rolig. 
- Att ha haft min praktik på ABENA har varit väldigt utvecklande och framförallt väldigt roligt att få känna på rollen som säljare på riktigt. Jag vill tacka Peter Johansson som varit min handledare och alla andra som delat med sig av sina kunskaper och som fått mig att känna mig som en del av ert härliga gäng.

Rollen som säljare har lockat Philip länge och i vår avslutade han en 2-årig utbildning som B2B-säljare på Affärshögskolan i Växjö. 

- Tidigare har jag bland annat jobbat på lager och som trädgårdsmästare, där jag hade en hel del kundkontakter. Praktiken på ABENA har gett mig värdefulla erfarenheter som jag nu ser fram emot att utveckla i min tjänst som account manager.  Min roll på ABENA kommer förhoppningsvis innebära stor utveckling rent professionellt men även personligt då jag kommer knyta många kundkontakter och lära känna nya människor vilket jag tycker är väldigt roligt och givande. Jag ser fram emot att kunna dra mitt strå till stacken för ABENAs fortsatta framgångar och utveckling.
 
Philip berättar att han fått ett fint välkomnande och ett positivt första intryck.
- Mitt första intryck av ABENA är väldigt positivt då det är ett företag som jobbar för bra värderingar och ständigt söker nya lösningar för att förbättra för sina kunder på många olika sätt och dessutom från ett hållbarhetsperspektiv.  
 
På sin fritid sitter han helst inte still - gym, padel och golf står därför ofta på schemat. Likaså att umgås med nära och kära. 

Vi är så glada att vi får behålla dig i vårt ABENA-gäng, varmt välkommen Philip! 

Läs mer om...

Socialt ansvar

Vi arbetar målinriktat för att skapa en rättvis och inkluderande arbetsplats, så att vi kan erbjuda våra kunder den bästa servicen och den bästa lösningen. Arbetet borde vara kul och vi strävar efter att göra våra medarbetare redo att göra det lilla extra för att möta våra kunder med motivation, hjälpsamhet och kompetens.

Läs mer