Vill du ha en karriär på ABENA?

Vill du bli en del av ett spännande företag med fantastiska människor och stora utvecklingsmöjligheter? På ABENA ger vi dig möjlighet att växa och utmanas med meningsfulla uppdrag.

Vår vardag präglas av dynamik, energi och samarbete mellan kollegor som värdesätter varandra. Vi har en platt organisationsstruktur, en lättsam samtalston – och alla kavlar upp ärmarna och sträcker ut en hjälpande hand när det behövs.

Vi tror att våra medarbetares kunskap och engagemang är den största nyckeln till framgång, därför är vi måna om att dagligen vårda en inspirerande företagskultur som får var och en av oss att göra vårt bästa. När vi har roligt på jobbet, skapas nya idéer och kollegor med bra sammanhållning skapar inte bara goda resultat utan fantastiska resultat.  

Vår målsättning är att bli Smålands bästa arbetsplats

Genom denna satsning sätter vi extra fokus på att stärka våra medarbetares kunskap, engagemang och välbefinnande. Arbetsmiljön på ABENA ska vara inspirerande, rolig och utmanande. Vi vill även motivera våra anställda att stärka sin hälsa och kreativitet, bland annat genom olika insatser och personalaktiviteter som föreläsningar och friskvårdsutmaningar. Vi erbjuder dessutom våra medarbetare ett brett utbud av förmåner så som friskvårdsbidrag, massagebidrag, förmånscykel, egen idrottshall för träning i anslutning till arbetet och mycket mer.  

Abena-koncernens värdeord: Tillit, Rättvisa och Samarbete.

ABENA har starka värderingar som genomsyrar vårt sätt att arbeta. Våra värderingar uttrycks dagligen genom våra interaktioner – både som kollegor, men även i relation till kunder och leverantörer. Våra värderingar beskriver vilka vi är och vad som gör oss speciella. De förenar oss även företag emellan och guidar oss i vårt dagliga arbete. 

Läs mer om våra lokala värdeord: Hållbarhet, Kunskap, Glädje, Kvalitet, Engagemang.

Är du vår nästa kollega? 

På ABENA värdesätter vi mångfald och vi gör plats för alla. Vi behöver kollegor med olika bakgrund, kvalifikationer och färdigheter. För oss är det en av de viktigaste förutsättningarna för framgång, utveckling och tillväxt. Uppskattar du att arbeta i ett dynamiskt företag med tydligt affärsfokus kombinerat med en varm människosyn – då tror vi att du kommer att trivas hos oss på ABENA. 

ABENA har ett brett utbud av spännande jobb, och vi är ett expansivt företag som framgångsrikt kombinerar sin storleksmässiga styrka med ett familjeägt företags fördelar, såsom korta beslutsvägar och flexibilitet, för att på bästa sätt kunna svara på marknadens behov.  

Vi välkomnar dig att bli en del av vår utveckling och att växa med oss! 
Lediga tjänster

Läs mer om...

Bli en del av ABENA-familjen

Genom att skapa ett starkt team tror vi att vi skapar ett värde för våra medarbetare såväl som våra kunder.

Läs mer

Vilka vi är

Vi ser det som vårt uppdrag att bidra till en hög livskvalitet för användare av våra engångsartiklar. Sedan ABENA grundades 1953 har vi haft fokus på att främja hög livskvalitet med enkelhet och omsorg, idag är vi kända för våra starka värderingar och våra höga etiska och moraliska principer.

Läs mer

Våra lokala värdeord

Vi arbetar i en miljö som är omväxlande och inspirerande; det är roligt att jobba på ABENA! En god arbetsmiljö och att främja medarbetarnas hälsa är en viktig och självklar del i vårt dagliga arbete.

Läs mer

Våra åtaganden till 2030

Vi vill bevisa att det är möjligt att påverka vår försörjningskedja i positiv riktning utan att äventyra miljön, kvaliteten eller vårt sociala ansvar. Hållbarhet är inget nytt för oss. I över 30 år har vi arbetat målmedvetet för att forma en bättre framtid - och vårt arbete fortsätter.

Läs mer