Välj produkter du kan lita på


Vi vet att god hygien och hög livsmedelssäkerhet är extremt viktigt inom livsmedelsindustrin. Att leverera produkter av bästa kvalitet som uppfyller branschens krav och underlättar ditt arbete är därför vår högsta prioritet.

HANDSKAR

Skydda händerna med rätt handske

Händerna är ett viktigt arbetsredskap i de flesta arbeten, men inom livsmedelsindustrin är de lite extra utsatta. För att undvika handskador är det viktigt att använda rätt handske för varje specifik situation och arbetsuppgift.
Guide: så väljer du rätt handske

SKYDDSUTRUSTNING (PPE)

Trygga medarbetare med personlig skyddsutrustning

Med personlig skyddsutrustning (PPE) kan ni undvika onödiga arbetsplatsolyckor. Välj rätt utrustning för respektive arbetsuppgift inom livsmedelsproduktionen. Vi erbjuder produkter för hela kroppen som är säkra, komfortabla och med god passform. 
Läs mer om personlig skyddsutrustning

HYGIEN & STÄD

Effektiv städning och hygien

Att produktionsanläggningar uppfyller alla hygienkrav är ett måste inom livsmedelsindustrin. Höga hygienkrav är även lika viktigt för att säkerställa goda arbetsförhållanden för de anställda. Underlätta arbetet för dina medarbetare genom att välja städ- och hygienprodukter som gör arbetet mer effektivt. 
Städ- och hygienguide

Lär känna ABENA

Upptäck vilka vi är och lär dig mer om hur vi jobbar för att tillgodose dina behov. 

Börja din hållbarhetsresa

Vi arbetar hårt för att minska vårt avtryck på miljön för att du ska kunna göra samma sak. I vårt sortiment hittar du många produkter som är hållbara och ett bra val för både dig och miljön. 
Läs mer

Spara tid med fullständig dokumentation

Våra produktlösningar uppfyller alltid lagkraven och vi tillhandahåller full dokumentation för alla våra produkter. På så vis kan du spara tid och känna dig trygg med ditt val av leverantör.
Jag vill veta mer

FÖRPACKNINGAR & PLAST

Säkra förpackningar till dina produkter

Livsmedelssäkerheten är avgörande när livsmedel ska förpackas. ABENA erbjuder olika typer av foliering för inslagning av mat och livsmedelsgodkända påsar. Vi lägger stor vikt vid säkerheten och erbjuder fullständig dokumentation för våra produkter. 
Låt oss vägleda dig

Vi gör det enkelt för dig!

Letar du efter en internationell partner som lever upp till dina specifika behov och garanterar stabilitet?
ABENA finns här för att hjälpa till! Som en ledande leverantör inom livsmedelsindustrin är det vår högsta prioritet att förstå dina behov. Vi fokuserar på att göra din arbetsdag enkel och mindre resurskrävande.
Vill du veta mer? 

Hur kan vi hjälpa dig?

Kundservice

​Vi är redo att hjälpa dig med dina frågor.
Jag behöver hjälp

Kontakta en specialist

Om du behöver råd eller expertkunskap.
Jag behöver råd

Ny kund

Kontakta oss om du inte har ett konto hos oss.
Ansök om konto 

Nyhetsbrev

Registrera dig för att få råd, bra erbjudanden och mycket mer. 
Registrera mig

Produktöversikt