Vårdboenden


Låt oss hjälpa dig att hitta mer tid för det som är viktigast - att förbättra livskvaliteten för vårdtagare och personal. Som anställd vill du ha produkter som är enkla att använda, pålitliga och väldokumenterade.

KROPPSVÅRD

Rengör utan vatten​

Rengöring utan vatten sparar tid och ansträngning, eftersom det inte kräver tillgång till vatten, tvål eller att skölja och torka efteråt. Det är en hygienisk, tidsbesparande och bekväm lösning, särskilt för sängliggande eller rörelsehindrade personer.

Abena Nova med MediSens

Få mer tid över för personlig vård

Spara tid med världens första digitala inkontinensprodukt för daglig användning som ger dig information att agera på i realtid. Färre läckage, färre produktbyten och en bättre nattsömn för dina vårdtagare.
ABENA Nova

svanenmärkta

Noga utvalda material

Vi erbjuder ett brett produktsortiment där alla produkter är av bästa kvalitet, mjuka, andningsbara och med överlägset läckageskydd. Majoriteten av våra inkontinensprodukter är dessutom Svanenmärkta och godkända av astma- och allergiförbundet. 
Läs mer

Miljövänliga underlägg

ABENAs Abri-Soft  är en serie miljövänliga underlägg. Perfekt för personer med inkontinens för extra skydd. Vattentätt spärrlager och förseglade barriärer för optimalt läckageskydd. Enkel och hygienisk avfallshantering efter användning.

Kunskap från våra egna experter

Vi vill hjälpa dig på bästa sätt. I vårt kunskapscenter kan du hitta fördjupade artiklar inom en mängd spännande ämnen.

För vårdpersonal

Minska arbetsbördan och lindra belastningen för ryggen. Inkontinens kan vara oförutsägbart. Digital inkontinensvård gör det lättare att hantera. 

Läs mer

Att förebygga urinlukt på vårdboenden och äldreboenden

Lukten av urin kan vara en oönskad bieffekt i de hem eller vårdboenden där inkontinens är en faktor. Att förebygga lukt är viktigt för både boendes och vårdpersonals livskvalitet. Ta reda på vad som orsakar urinlukt och hur bra inkontinensvård kan bidra till att förhindra oönskad lukt. 

Läs mer

Allt om inkontinens

Inkontinens innebär ofrivilligt läckage av urin eller avföring. Det kan drabba vem som helst och ha olika orsaker. Det är inte en sjukdom, utan ett symptom.

Läs mer

Infektionssjukdomar inom hälso- och sjukvården

På ABENA vill vi samarbeta med vårdpersonal med målet att minska antalet infektionssjukdomar. Genom att dela kunskap och bästa praxis ökar medvetenheten om vanliga infektionssjukdomar och hur du undviker dem. På så sätt minimerar vi risken för kontaminering och förbättrar livskvaliteten för patienter, vårdpersonal och vårdgivare runt om i världen.

Läs mer

FÅ MER TID ÖVER TILL DINA PATIENTER

Hos oss på ABENA köper du inte bara en produkt, utan en personlig och skräddarsydd lösning för inköp till vårdboenden, där kunskap, dokumentation, utbildning och workshops är en del av  paketet.

Vi finns här för dig 

Du och dina kollegor blir fullt utbildade i hur våra vårdlösningar används på bästa sätt. Vi har specialistsjuksköterskor och produktexperter som hjälper er att hitta bästa lösningen utifrån era behov.

Spara tid med dokumentation

Våra produktlösningar lever alltid upp till statliga standarder. Vi tillhandahåller fullständig dokumentation och fördjupad information, vilket sparar mycket tid för dig som kund.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kundservice

​Vi är redo att hjälpa dig med dina frågor.
Jag behöver hjälp

Kontakta en specialist

Om du behöver råd eller expertkunskap.
Jag behöver råd

​Ny kund

Kontakta oss om du inte har ett konto hos oss.
Ansök om konto 

Nyhetsbrev

Registrera dig för att få råd, bra erbjudanden och mycket mer. 
Registrera mig

Produktöversikt