Kunskapscenter


Välkommen till vårt kunskapscenter. ABENAs specialister har gjort det till sin sak att veta allt som finns att veta - och mer därtill - om dina behov.

Kategorier

Hållbarhet

ABENA bygger på ett åtagande att driva en positiv förändring för naturen, samhället och våra anställda. För oss betyder hållbarhet och CSR ett tydligt fokus på hög kvalitet, vårt delade sociala ansvar och vår miljö.
Se alla artiklar om hållbarhet

Hälso- och sjukvård

För att hjälpa dig att göra rätt val är vårt team av utbildade sjuksköterskor, erfarna experter och produktspecialister redo att hjälpa dig. Vi har gjort det till vår uppgift att veta allt som finns att veta (och mer därtill) om dina behov.
Se alla artiklar om hälso- och sjukvård

Inkontinens

Inkontinens kan ha olika orsaker. Att förstå den underliggande orsaken och typen av inkontinens är avgörande för att förstå de olika behandlingar och produkter som finns tillgängliga.
Se alla artiklar om inkontinens

Materialguider

Vårt produktsortiment är tillverkat av noggrant utvalda material och genomgår noggrann testning och kontroll för att garantera att de uppfyller högsta standard när det kommer till säkerhet, miljö och hälsa. 
Se alla våra materialguider

Personlig hygien

God handhygien anses vara den enskilt viktigaste åtgärden för att minska smittspridning. Personlig hygien är avgörande för att undvika vårdrelaterade infektioner. Låt ABENA hjälpa dig med råd om personlig hygien.
Se alla artiklar om personlig hygien

Restaurang, catering & livsmedel

Vi fokuserar på att göra din arbetsdag enkel och mindre resurskrävande. Vårt team av experter är redo att hjälpa dig med råd om miljövänliga serveringsprodukter, livsmedelssäkerhet, dokumentation, alternativ till plast och mycket mer. 
Se alla artiklar om restaurang, catering... 

Städ och service

Vi förser dig med högkvalitativa produkter och positiva upplevelser. Våra produktspecialister inom städ och service finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig att hitta en produktlösning som är rätt för dig och som samtidigt är testad, säker och miljövänlig.
Se alla artiklar om städ och service