Livsmedelsindustri

En värld av lösningar anpassade för din verksamhet. Hos ABENA kan du köpa allt du behöver på ett ställe! 

Vi gör det enkelt för dig!

Letar du efter en internationell partner som lever upp till dina specifika behov och garanterar stabilitet? ABENA finns här för att hjälpa till! Som en ledande leverantör inom livsmedelsindustrin är det vår högsta prioritet att förstå dina behov.

Vi fokuserar på att göra din arbetsdag enkel och mindre resurskrävande. Se oss som en partner som varje dag jobbar för att ge dig den bästa upplevelsen och rätt produkter till rätt pris. Självklart levererat i tid! 

Och det är just därför vi alltid tar utgångspunkt i dina behov samtidigt som vi fokuserar på kvalitet, hållbarhet, socialt ansvar och gott affärsmannaskap när vi gör stora inköp genom våra kontor som är strategiskt placerade över hela världen.

Eftersom vi är verksamma i mer än 90 länder världen över har vi stor erfarenhet av att importera produkter så säkert, tidseffektivt och ekonomiskt som möjligt. En trygghet för ditt företag!

Med ABENA som din partner och leverantör:

 • Kan du förlita dig på vår kunskap och handla allt på ett ställe!
 • Garanterar vi att certifikat och standarder alltid är uppfyllda. 
 • Får du en ansvarsfull och professionell partner som har stor kunskap och dagligen arbetar med hållbarhetsfrågor. 

Brett sortiment du kan lita på!

På ABENA köper du inte bara en produkt. Vi har ett helt team som är redo att hjälpa dig att hitta passande lösningar för din verksamhet!

Vi vet hur viktigt det är att ha full kontroll över hygien och säkerhet när man jobbar med livsmedelsproduktion. Att leva upp till de hårda krav som ställs på produkter som används i anslutning till produktionen är därför väldigt viktigt för oss. Vi vill att du ska kunna känna dig helt trygg med våra produkter!

Ta en titt på alla produkter vi kan erbjuda dig.

 • Handskar
  Skydda dina händer med rätt handske. 
  Läs mer.
 • Skyddsutrustning
  ABENA jobbar för att skydda dig och dina medarbetare.
  Läs mer
 • Hygien & städ
  Effektiv rengöring och hygien med rätt produktlösning.
  Läs mer.

Vi hittar resurserna åt dig!

Upptäck vilka vi är, varför vi tycker hållbarhet är viktigt och läs mer om hur vi jobbar för att möta dina behov.
Kontakta oss

Vårt DNA

På ABENA har vi mer än 40 års erfarenhet i att göra inköp världen över. Vi pratar ditt språk och vet vad du menar när du behöver specifika produkter från oss – och när det kommer till priser, måste samarbetet vara gynnsamt för alla parter. 
Läs mer

Hållbarhet 

ABENA är din ansvarsfulla och professionella partner – även inom hållbarhet. Vi har många års erfarenhet på området och vet hur vi använder världens resurser åt dig på ett ansvarsfullt sätt. 
Nyfiken på att läsa mer?

Dokumentation & Cerifikat

På ABENA vill vi säkerställa att våra kunder har de bästa förutsättningarna för att hålla en hög nivå på livsmedelssäkerheten. Vår expertkunskap om implementering och efterlevnad av exakta kvalitetskontroller gör att du kan känna dig trygg. 
Läs mer om hur det fungerar

Din professionella partner

När du gör affärer med ABENA arbetar du tillsammans med ett kompetent team av personer som har omfattande erfarenhet inom livsmedelsproduktion. De hjälper dig att hitta precis rätt lösningar för dina specifika behov.
Läs mer