Effektiv rengöring och hygien med rätt produktlösning

Vi fokuserar på ergonomi, effektivitet och hygien. En hälsosam och säker arbetsmiljö är avgörande för alla anställda – även de som städar produktionsanläggningarna.

På ABENA erbjuder vi många olika maskiner och produkter som, tack vare hög prestanda, gör städningen effektiv. Samtidigt ökar medarbetarens välbefinnande genom att den fysiska påfrestningen blir så liten som möjligt.

I vårt sortiment hittar du rengöringsutrustning, kemikalier, handdesinfektion, hudskydd, tork- och hygienpapper. Bland våra produkter hittar du även maskiner med enkla doseringssystem som gör det lätt för städpersonalen att rengöra med ett minimum av rengöringsmedel.

Tid är dyrbar! Med vår lösning sparar du tid.

Vi har rätt rengöringslösning för dig

På ABENA är vi specialiserade på rengöringslösningar – och valet av lämpligt rengörings- och desinfektionsmedel är avgörande. För att uppnå bästa resultat i rengöringen av dina produktionslokaler är det viktigt att undersöka vilka rengörings- och desinfektionsmedel som kan hjälpa dig bäst.

När du väljer ett rengörings- eller desinfektionsmedel rekommenderar vi därför att ta hänsyn till ytan, vilken kontamineringsrisk som finns och vilka olika miljömärkningar som finns att tillgå.

På ABENA hjälper vi dig gärna att hitta rätt metod och de lämpligaste rengöringsmedlen för just dina behov.

Oavsett om du hittar din lösning i samarbete med våra experter eller redan har en utarbetad plan, kan du köpa allt från maskiner, färgkodade städredskap, borstar, moppar och städprodukter som ett komplett paket hos oss.

Det är enkelt, snabbt och minskar dina kostnader.

Är du osäker på vilken lösning som är
rätt för dig?

På ABENA är vi alltid redo att hjälpa till och svara på dina frågor. Tveka inte att kontakta oss. 
Våra experter är redo att hjälpa dig med produktinformation och vägledning för att hitta rätt lösning för just din verksamhet.

Kontakta ABENA

Kunskap från våra egna experter

Vi vill hjälpa dig på bästa sätt. I vårt kunskapscenter kan du hitta fördjupade artiklar inom en mängd spännande ämnen.

Skydda dina händer med rätt handske

Våra händer är avgörande när vi gör vårt dagliga arbete. De är väldigt utsatta i många arbetssituationer, och handskador är tyvärr en vanlig orsak till sjukskrivningar. Handskar kan skydda dina händer i många situationer. Därför är det viktigt att välja rätt handske för varje specifik uppgift.

Läs mer

ABENA jobbar för att skydda dig och dina medarbetare

För att förhindra att din livsmedelsproduktion och dina anställda utsätts för ohälsosam påverkan är det avgörande att klä sig säkert från topp till tå med personlig skyddsutrustning (PPE).

Läs mer

Hygienpapper

Care-Ness är Abenas stora utbud av hygienpapper för en mängd olika användningsområden. 

Läs mer

Din väg till miljövänlig rengöring

Ett miljövänligt rengöringsalternativ skyddar dig, din omgivning och miljön från onödig exponering av giftiga ämnen.

Läs mer