ABENA jobbar för att skydda dig och dina medarbetare

För att förhindra att din livsmedelsproduktion och dina anställda utsätts för ohälsosam påverkan är det avgörande att klä sig säkert från topp till tå med personlig skyddsutrustning (PPE).

Skydda din livsmedelsproduktion och dina anställda 

I ABENAs sortiment hittar du utrustning för alla arbetsområden. Här betonar vi säkerhet, men också komfort och passform, vilket kan bidra till ett långt, säkert och hälsosamt arbetsliv.

Skydd från topp till tå

Hos ABENA hittar du personlig skyddsutrustning för hela kroppen och alla situationer i din matproduktion. Vårt sortiment omfattar skyddsutrustning för hörsel, huvud, ögon, händer, kropp och fötter.

Det är alltid viktigt att ta säkerheten på allvar – inte minst i situationer där du är skyldig att använda personlig skyddsutrustning.

På ABENA säljer vi endast högkvalitativa produkter som uppfyller kraven på standarder och märkningar. Behöver du vägledning om hur du lever upp till de säkerhetskrav som din produktion är föremål för, kontakta oss. Hos oss får du all hjälp och råd du behöver!

Vilken lösning är rätt för dig?

På ABENA är vi alltid redo att hjälpa till och svara på dina frågor. Tveka inte att kontakta oss. Våra experter är redo att hjälpa dig med produktinformation och vägledning för att hitta rätt lösning för just din verksamhet.

Kontakta oss

Kunskap från våra egna experter

Vi vill hjälpa dig på bästa sätt. I vårt kunskapscenter kan du hitta fördjupade artiklar inom en mängd spännande ämnen.

Skydda dina händer med rätt handske

Våra händer är avgörande när vi gör vårt dagliga arbete. De är väldigt utsatta i många arbetssituationer, och handskador är tyvärr en vanlig orsak till sjukskrivningar. Handskar kan skydda dina händer i många situationer. Därför är det viktigt att välja rätt handske för varje specifik uppgift.

Läs mer

Effektiv rengöring och hygien med rätt produktlösning

Vi fokuserar på ergonomi, effektivitet och hygien. En hälsosam och säker arbetsmiljö är avgörande för alla anställda – även de som städar produktionsanläggningarna.

Läs mer

Över 20 år med det nordiska Svanenmärket

Det nordiska Svanenmärket är det officiella nordiska miljömärket. När ABENA år 1998 certifierades med det nordiska Svanenmärket var det första gången någonsin som det mycket eftertraktade miljömärket tilldelades barnblöjor. Två år därefter var ABENA även först med att få det nordiska Svanenmärket för inkontinensprodukter. 

Läs mer

Dokumentation & certifikat

All dokumentation och alla certifikat du behöver!

Läs mer