ABENA stöttar Ukraina med viktiga förnödenheter

De första donationerna av viktiga förnödenheter från ABENA är på väg till Ukraina via Polen.

Aabenraa – 5e april 2022. De första donationerna av viktiga förnödenheter från ABENA är på väg till Ukraina via Polen.

ABENA koncernens dotterbolag ABENA Polen och ABENA A/S (Danmark) har samordnat insatserna på uppdrag av ABENA-koncernen. Bland de donerade produkterna finns främst handskar, sårvårdsprodukter och personlig skyddsutrustning.

Sedan kriget bröt ut i Ukraina har ABENA fått flera förfrågningar om förnödenheter från individer, hjälporganisationer och offentliga institutioner. Det har varit avgörande för ABENA att den hjälp vi erbjuder är så effektiv och relevant som möjligt.

För att säkerställa att de donerade produkterna är anpassade till de ukrainska myndigheternas behov har ABENA Polen samordnat hjälpinsatserna i nära samarbete med den polsk-ukrainska handelskammaren och den ukrainska ambassaden i Polen.
 
Den första lastbilen med donationer lämnade Aabenraa fredagen den 1 april 2022. Minst tre lastbilar till är planerade att följa under de kommande 2 veckorna.

För frågor angående hjälpinsatsen till Ukraina, vänligen kontakta

Andrzej Baron
ABENA Poland
amb@abena.pl

Jacob Marcussen
jama@abena.com

Läs mer om...

Socialt ansvar

Vi arbetar målinriktat för att skapa en rättvis och inkluderande arbetsplats, så att vi kan erbjuda våra kunder den bästa servicen och den bästa lösningen. Arbetet borde vara kul och vi strävar efter att göra våra medarbetare redo att göra det lilla extra för att möta våra kunder med motivation, hjälpsamhet och kompetens.

Läs mer

Hållbarhet och CSR på ABENA

För oss betyder hållbarhet och samhällsansvar ett tydligt fokus på hög kvalitet, vårt gemensamma sociala ansvar och vår miljö. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla innovativa lösningar som driver en positiv förändring för naturen, samhället och våra medarbetare. 

Läs mer

Vår egen ansvarsfulla produktion

Med ett tydligt fokus på miljö, ren energi och de bästa råvarorna på marknaden producerar vi ett brett utbud av högkvalitativa inkontinensprodukter, barnblöjor, hushållsartiklar och absorberande produkter från våra produktionsanläggningar i Danmark, Sverige och Frankrike.

Läs mer