Välkommen till ABENA, Lisa!

Vi är glada och stolta över att få presentera vår nya kollega Lisa Bauer!

Vi är glada och stolta över att få presentera vår nya kollega Lisa Bauer!

Lisa kommer närmast från Ljunghäll i Södra Vi utanför Vimmerby där hon jobbade som HR-chef. Sedan den 1 mars 2023 arbetar hon som HR-chef på ABENA i Växjö och Kisa och ansvarar för samtliga HR-processer, både strategiskt och operativt, utifrån verksamhetens uppsatta mål. Det är en bred roll med fokus på att bidra och stötta organisationen att vara en arbetsplats där medarbetare och ledare trivs, har goda arbetsförhållanden och möjlighet till utveckling.

Vad har du för känslor och förväntningar kring din nya roll och ABENA som företag?

  • Det är spännande och motiverande att få vara med att utforma och utveckla HR-arbetet på ABENA! Jag ser fram emot att lära känna verksamheten och alla nya arbetskamrater. Under mina två första veckor har jag konstaterat att det finns mycket kunskap och engagemang, som jag också hoppas kunna bidra till. Mitt intryck är att det finns ett tydligt affärsfokus och framåtdriv, samtidigt som människan och hållbarhet ständigt är i centrum. Det är en familjär och positiv anda i företaget, vilket gör att jag redan nu trivs mycket bra!

Vad gör du på din fritid?

  • Jag spenderar tid med mina två barn och deras sporter och fritidsintressen. Jag tycker själv också om rörelse och springer bland annat Göteborgsvarvet (halvmaraton) varje år, styrketränar eller kör HIIT-pass samt yogar en del. Jag bor i hus i Vimmerby, så en viss del av fritiden ägnas åt det. I övrigt umgås jag med familj och vänner och tycker om att träffa nya människor, äta & dricka gott och att resa – gärna till solen och havet!

Varmt välkommen till oss Lisa!