Vi välkomnar Peter Wiråker som ny Supply chain manager på ABENA

Vi är glada och mycket stolta över att kunna presentera vår nya Supply Chain Manager med ansvar för inköp och produkt - Peter Wiråker.

Peter Wiråker, ny supply chain manager på ABENA.

Peter, som har lång erfarenhet av branschen, kommer närmast från PacsOn-koncernen. Där har han under de senaste 20 åren varit ansvarig för olika områden. Nu senast för den centrala inköpsenheten, som hanterat operativt inköp, strategiskt inköp samt centralt sortiment. 
Fredric Moe, VD på ABENA, ser fram emot att arbeta tillsammans med Peter och fortsätta att utveckla ABENAs inköpsarbete.

-  Det känns väldigt bra att kunna presentera Peter som vår nya Supply Chain Manager på ABENA. Han har lång erfarenhet från branschen Inköp och logistik och det ska bli mycket spännande att få jobba tillsammans framöver. Varmt välkommen till ABENA Peter! 

Peter är förväntansfull över att få sätta igång sitt arbete som Supply Chain Manager och berättar att han känner sig välkomnad av sina nya kollegor på ABENA. 

- Jag tycker att det känns som att det finns en god energi och stämning i gänget. Jag känner mig välkommen, och det ska bli jätteroligt att lära känna alla i ABENA-gänget från insidan. 

Vi är mycket glada över att Peter nu är en del av ABENA-gänget. Varmt välkommen! 

Läs mer om...

Vilka vi är

Vi ser det som vårt uppdrag att bidra till en hög livskvalitet för användare av våra engångsartiklar. Sedan ABENA grundades 1953 har vi haft fokus på att främja hög livskvalitet med enkelhet och omsorg, idag är vi kända för våra starka värderingar och våra höga etiska och moraliska principer.

Läs mer

Globala inköp

Ryggraden i våra globala inköp av hälso- och sjukvårdsprodukter, konsumentprodukter och råmaterial förblir att förse dig med de bästa produkterna av högsta kvalitet. Tack vare 40 års erfarenhet gör vi våra inköp med djupgående kunskaper om processer, råvaror, leveranskedjor och logistik. 

Läs mer

Socialt ansvar

Vi arbetar målinriktat för att skapa en rättvis och inkluderande arbetsplats, så att vi kan erbjuda våra kunder den bästa servicen och den bästa lösningen. Arbetet borde vara kul och vi strävar efter att göra våra medarbetare redo att göra det lilla extra för att möta våra kunder med motivation, hjälpsamhet och kompetens.

Läs mer

Hållbarhet och CSR på ABENA

För oss betyder hållbarhet och samhällsansvar ett tydligt fokus på hög kvalitet, vårt gemensamma sociala ansvar och vår miljö. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla innovativa lösningar som driver en positiv förändring för naturen, samhället och våra medarbetare. 

Läs mer