Din beställning kunde inte göras

Något gick fel...

  • Login expired, please repeat the checkout.

Försök igen eller kontakta kundtjänst för hjälp.

ABENA AB redovisar ett starkt resultat även efter pandemin

I årsredovisningen för räkenskapsåret 2021-05-01-2022-04-30 redovisar ABENA AB ett starkt resultat med hög omsättning och bibehållen vinst.

Läs mer

ABENA stöttar Ukraina med viktiga förnödenheter

De första donationerna av viktiga förnödenheter från ABENA är på väg till Ukraina via Polen.

Läs mer

ABENA-koncernen presenterar sin första hållbarhetsrapport

ABENA-koncernen presenterar sin första hållbarhetsrapport, som lyfter fram de framsteg som gjorts inom viktiga fokusområden för medarbetare, kunder, leverantörer och andra intressenter.

Läs mer

Finess Hygiene och ABENA gör en storsatsning på fabriken i Kisa

Processen påbörjades i april 2021 – Nu står det klart att Finess Hygiene och ABENA investerar över 25 miljoner kronor i en ny tvättlappsmaskin till fabriken i Kisa.

Läs mer

God jul och Gott nytt år från oss på ABENA!

Till alla våra kunder, leverantörer och uppskattade kollegor runt om i världen, vi ser fram mot nya spännande äventyr under 2023 och önskar er allt gott för det nya året. Se till att vila upp er ordentligt under julledigheten, njut och mys med era nära och kära, och passa på att äta på att unna er lite julgodis.

Läs mer

Vi erbjuder utbildning inom individanpassad inkontinensvård på fördjupad nivå!

Visste du att vi på ABENA erbjuder utbildningar inom individuell inkontinensvård på fördjupad nivå? Att erbjuda våra kunder utbildning i våra produkter och individanpassad inkontinensvård är någonting som ABENA gjort länge. Vi vill hjälpa dig på bästa sätt – därför är vi extra glada att nu kunna erbjuda utbildningar inom individanpassad inkontinensvård på en mer fördjupad nivå!

Läs mer