Globala inköp

Ryggraden i våra globala inköp av hälso- och sjukvårdsprodukter, konsumentprodukter och råmaterial förblir att förse dig med de bästa produkterna av högsta kvalitet. Tack vare 40 års erfarenhet gör vi våra inköp med djupgående kunskaper om processer, råvaror, leveranskedjor och logistik. 

ABENA-koncernen levererar över 36 000 produkter till många olika branscher. Genom att ha ett brett sortiment av produkter kan vi tillhandahålla ett koncept med helhetslösningar, så att du som kund lättare kan täcka flera olika behov (One-stop-shop).

Vi gör våra inköp direkt från tillverkarna, vilket eliminerar alla dyra mellanhänder och sänker inköpspriset. Vi har lokala produkt- och inköpsspecialister över hela världen som använder sin lokalkännedom för att hitta rätt kvalitet till bästa pris. Våra globalt inköpta produkter testas och kontrolleras kontinuerligt och vår lokala personal utför kvalitetskontroller vid varje lokal produktionsanläggning. Det är viktigt för oss att vi kan förklara alla funktioner och processer i detalj och hjälpa dig att hitta rätt lösning för dina behov. 

Kontakta oss.

Pålitliga samarbetspartners 

Vi genomsöker grundligt de lokala marknaderna efter stabila och pålitliga samarbetspartners, så att vi kan förse dig med högkvalitativa produkter som uppfyller våra höga standarder. 

För att bli godkänd som ABENA-leverantör kräver vi att du uppfyller en lång lista med krav enligt BSCI (Business Social Compliance Initiative). Vi gör det för att se till att en leverantör – vid varje given tidpunkt – uppfyller både ABENA:s och myndigheternas standarder. 

Vårt inköpsnätverk ger bättre service, mer säkerhet, bättre priser, ökad kunskap och leder även till innovationer genom produktutveckling tillsammans med våra tillverkare. Idag har vi mer än 100 leverantörer runt om i världen, och våra primära inköpspartners är lokala grossister och producenter i Kina, Vietnam, Indien, Turkiet och Malaysia.

  • Vi genomsöker grundligt de lokala marknaderna för att hitta kvalitetsmedvetna producenter. 
  • Våra globalt inköpta produkter testas och kontrolleras ständigt. 
  • ABENAs lokala medarbetare genomför kvalitetsrevisioner hos varje lokal produktionsanläggning.

Uppförandekod  

Vi tar våra leverantörers affärsbeteende på lika stort allvar som vi gör med vårt eget. Det är mycket viktigt att våra samarbetspartners följer samma standarder som vi gör, och vi uppmuntrar alltid våra leverantörer att agera på ett ansvarsfullt och rättvist sätt. 

85 % av våra leverantörer har undertecknat vår uppförandekod, som baseras på FN:s Global Compacts kravlista avseende natur, etik, socialt ansvar, säkerhet och ekonomi.

Vår uppförandekod

Socialt ansvar

Hur kan vi hjälpa dig?

Kundservice

Vi är redo att hjälpa dig med dina frågor.
Jag behöver hjälp

Säljare

Vill du komma i kontakt med våra säljare?
Klicka här

Skicka mail til oss

Skriv ett meddelande till oss så återkommer vi inom 48 timmar.
Skicka et mail

Ny kund

Kontakta oss om du inte har ett konto hos oss.
Ansök om konto