ABENA one-stop-shop

Vårt koncept med komplett helhetslösning (One-Stop-Shop) erbjuder mer än ett omfattande produktsortiment. Det är en filosofi som ger dig användarvänliga lösningar, smidiga affärer, en partner du kan lita på och rätt lösning vid rätt tillfälle.

Vår kompletta helhetslösning

Med ett produktsortiment som rymmer mer än 36.000 produkter (ABENA AB 6.000 produkter) tillgodoser vi alla behov, från inkontinensprodukter till hudvård, food service, städ- och service och avfallshantering.

Vi strävar alltid efter att erbjuda dig det lilla extra och hjälpa dig att optimera din totala kostnad via skräddarsydda lösningar som passar dina behov.

  • Sänk kostnaderna genom att minska antalet leverantörer.
  • Mindre tid åt inköp.
  • Enkelhet genom att kombinera alla inköp till ett ställe.
  • Produkter kombinerade med expertkunskap.

I vår One-stop-shop-lösning går alla beställningar direkt till våra lager. Härifrån går beställningar direkt vidare till våra kunders dörr – var i världen de än befinner sig. Vårt fokus ligger på att optimera leveranser och undvika onödiga transporter.

Gör vardagen enklare med one-stop-shopping 

Vi har samlat alla högkvalitativa produkter du behöver på ett och samma ställe, eftersom vi vill att du ska ha mer tid över för det som verkligen betyder något. I kombination med expertkunskap ger det dig den extra tid du längtar efter. 

Alla våra produkter fungerar att använda tillsammans. När du köper inkontinensprodukter fungerar de bäst i kombination med andra produkter som sängskydd, rengöringsprodukter eller handskar. Och sättet du använder ena produkten påverkar hur du använder den andra. 

Att handla på ett och samma ställe är helt enkelt vettigt. Du minskar antalet leverantörer och sparar dessutom tid. Du hittar allt du behöver i vår one-stop-shop – och låt våra experter vägleda dig till rätt lösning för dina behov. 
Kontakta oss