Sjukhus


Vi har alla produkter som behövs på ett sjukhus. Allt ifrån skyddskläder och medicinska produkter till städprodukter och engångs- och cateringartiklar. 

BÄDDSKYDD

Minska personalens arbetsbörda

Engångs- och tvättbara bäddskydd gör det dagliga arbetet enklare för såväl patienter som vårdpersonal runt om i världen. Bäddskydden ger komfort för vårdtagaren, samtidigt som de avlastar personalens arbetsbörda. 

SKYDDSKLÄDER FÖR ENGÅNGSBRUK

Grunden för god hygien

Våra skyddskläder för engångsbruk har speciellt anpassade förpackningar. De hygieniska förpackningarna tillsammans med direkt kassering av produkterna ger ett ökat skydd mot infektioner och korskontaminering. ABENAs kompletta sortiment av skyddskläder för engångsbruk täcker alla tänkbara behov.
Våra skyddskläder

Lär dig allt om MDR

MDR finns för din säkerhet. Reglerna har skärpts och omvärderats för att skydda användare av medicintekniska produkter genom ökad transparens i hela värdekedjan. 
Låt oss vägleda dig

Kunskap från våra egna experter

Vi vill hjälpa dig på bästa sätt. I vårt kunskapscenter kan du hitta fördjupade artiklar inom en mängd spännande ämnen.

Rätt handske för rätt ändamål

Med många olika typer av handskar på marknaden kan det vara en utmaning att välja rätt. Men det säkra, hållbara och hygieniska valet är att alltid se till att använda rätt handske för rätt uppgift.

Läs mer

Infektionssjukdomar inom hälso- och sjukvården

På ABENA vill vi samarbeta med vårdpersonal med målet att minska antalet infektionssjukdomar. Genom att dela kunskap och bästa praxis ökar medvetenheten om vanliga infektionssjukdomar och hur du undviker dem. På så sätt minimerar vi risken för kontaminering och förbättrar livskvaliteten för patienter, vårdpersonal och vårdgivare runt om i världen.

Läs mer

Hudproblem och inkontinens

Inkontinens är besvärande nog i sig, men alla personer med inkontinens riskerar dessutom att utveckla hudproblem som inkontinensassocierad dermatit (IAD).

Läs mer

Hur du väljer rätt inkontinensskydd

Faktorer att tänka på för att välja rätt inkontinensskydd. Det finns många faktorer att tänka på för att välja rätt inkontinensskydd. Det kan vara faktorer som kön, livsstil och typ av inkontinens. Många är till exempel osäkra på om kroppsformade skydd eller engångsbyxor är rätt lösning med hänsyn till livsstil och vet inte hur man hittar rätt absorptionsnivå eller produktstorlek.  

Läs mer

ANTIMIKROBIELLA HANDSKAR

Dödar upp till 99,999% av vissa bakterier

ABENAs antimikrobiella handske sätter en ny standard för framtidens infektionsförebyggande sjukvård. Handsken är den första i världen som ger ett effektivt antimikrobiellt skydd, samtidigt som den är utfällningsfri (non-leaching).
Läs mer

FÅ MER TID FÖR DINA PATIENTER

Hos oss på ABENA köper du inte bara en produkt, utan en personlig, skräddarsydd lösning för vårdmottagningar, där kunskap, dokumentation, utbildning och workshops är en del av paketet. 

Vi finns här för dig 

Du och dina kollegor blir fullt utbildade i hur våra vårdlösningar används på bästa sätt. Vi har specialistsjuksköterskor och produktexperter som hjälper er att hitta den bästa lösningen utifrån era behov. 

Spara tid genom fullständig dokumentation

Våra produkter lever alltid upp till statliga standarder. Vi tillhandahåller fullständig dokumentation och fördjupad information, vilket sparar mycket tid för dig som kund.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kundservice

Vi är redo att hjälpa dig med dina frågor.
Jag behöver hjälp

Kontakta en specialist

Om du behöver råd eller expertkunskap.
Jag behöver råd

Ny kund

Kontakta oss om du inte har ett konto hos oss.
Ansök om konto 

Nyhetsbrev

Registrera dig för att få råd, bra erbjudanden och mycket mer.
Registrera mig

RÅD & GUIDER

​Kunskap från experterna

Vi vill stötta och guida dig på bästa sätt. I vårt kunskapscenter hittar du råd från våra experter och fördjupande artiklar om vårdrelaterade ämnen som ligger dig varmt om hjärtat.   
Vill du veta mer?

 

Produktöversikt