ABENA Light - Inkontinens

Läcker du också lite?
Upptäck ABENA Light och låt oss hjälpa dig att leva det liv du vill, trots läckage.


Låt inte läckage stoppa dig

Oavsett om du lever ett aktivt socialt liv, reser mycket eller är intresserad av sport, förtjänar du att få göra saker som gör ditt liv värt att leva! Läckage kan komma oväntat och olägligt och leda till social isolering på grund av den tabu och skam som tyvärr är förknippad med inkontinens.

Vi på ABENA arbetar för att förbättra livskvaliteten hos användare av våra produkter. Därför har vi ett brett sortiment av inkontinensprodukter för att tillgodose de individuella behoven hos varje användare. ABENA Light-serien består av en rad kroppsformade skydd för både kvinnor och män som är drabbade av lätt inkontinens.

Låt inte läckage stoppa dig från att leva ditt liv!

Lev det liv du vill ha

ABENA Light

ABENA Light är en serie tunna, kroppsformade skydd som är lämpliga för personer som är drabbade av lätt inkontinens. Alla skydden har tejpfästning på undersidan för att säkerställa att produkten håller sig på plats. Kombinerat med vårt odörkontrollsystem och läckagebarriärer gör ABENA Light att du känner dig skyddad både dag och natt. 

ABENA Light

Med ABENA Light får du ett skydd som garanterar:

  • En högpresterande kärna och Top-Dry-teknik som gör att du känner dig skyddad och torr
  • Osynliga läckagebarriärer för extra skydd
  • Anatomiskt formade för en bekväm passform
  • Fullt andningsbara material som stöder en hälsosam hudbalans
  • Odörkontrollsystem för maximal diskretion

Hitta rätt form och storlek

Ta en titt på vår storleks- och absorptionsguide och välj rätt passform för att täcka dina behov.
Se mer på botten av sidan.

Kroppsformade skydd

ABENA Light och ABENA San är tunna, anatomiskt formade skydd lämpliga för personer som lever med lätt till måttlig inkontinens.

Fakta om inkontinens

Visste du att ett litet läckage då och då också klassificeras som inkontinens? Om du också upplever att det droppar lite ibland är du en av 400 miljoner människor i världen som är drabbad av inkontinens.

Vi vill bryta tabut kring inkontinens och dela några fakta om läckage:
  • En av 10 personer upplever problem med inkontinens över hela världen.
  • Inkontinens kan påverka din mentala hälsa och leda till social isolering på grund av skammen som ibland är förknippad med inkontinens.
  • Det finns flera olika typer av inkontinens. Läs mer i vårt Kunskapscenter. Inkontinens är dubbelt så vanligt hos kvinnor jämfört med män.
  • Stress är den vanligaste utlösaren av inkontinens. En tredjedel av alla inkontinenspatienter har symptom relaterade till stress.


För den manliga anatomin

ABENA Man

ABENA Man är en serie manliga inkontinensprodukter särskilt designade för den manliga anatomin. Sortimentet erbjuder skydd mot urinläckage i olika former och storlekar, med en diskret design som ger användaren kontroll och möjligheten att leva en aktiv livsstil. Med ABENA Man behöver användarna inte längre oroa sig för läckage, oönskad lukt eller att skyddet inte håller sig på plats. 

ABENA Man

Tillförlitligt skydd

Lev ett aktivt liv

Mjuk och bekväm passform för aktiva användare

ABENA Pants

ABENA Pants kan bäras som vanliga underkläder och är en bra lösning för användare som lever en aktiv livsstil. Sortimentet täcker ett brett spektrum av behov och är särskilt lämpligt för personer som hanterar produktbyten och toalettbesök självständigt. ABENA Pants är också idealiska för personer med demens.

Vi är här för att hjälpa till

Tveka inte att höra av dig, vi är bara ett samtal eller meddelande bort.