Bambo Nature barnblöjor följer vår nordiska livsstil där funktion och form går hand i hand med en naturlig respekt för varandra och miljön. Barnblöjorna är extra skonsamma mot känslig hud och hjälper ditt barn att känna sig bekväm och torr både dag och natt. Svanenmärkningen och Asthma Allergy Nordic-märkningen är bevis på vår vilja att producera en blöja utan parabener, parfym, färgämnen eller andra osäkra ingredienser.


Naturligt för dig och ditt barn

buci

Våra produkter

Hudvänliga barnblöjor

Våra miljömärkta och hudvänliga barnblöjor från Bambo Nature hjälper ditt barn att känna sig bekväm och torr - redo att utforska den stora världen. Blöjorna är gjorda av supermjuka material som andas och skyddar din bebis ömtåliga hud.
Barnblöjor

Skonsam babyvård

Ingredienserna i Bambo Nature babyvårdsprodukter är noggrant utvalda för ditt barns ömtåliga hud och återspeglar vårt nordiska arv. Enkelhet är nyckeln. Våra produkter innehåller inga onödiga ingredienser eller tillsatser.

Babyvård

Läs mer

Bra att tänka på när du väljer blöja

Oavsett om du är nybliven förälder eller har många års erfarenhet kan det verka som en omöjlig uppgift att välja rätt blöja till ditt barn – Rätt blöja minskar risken för läckage samt ökar komforten för ditt barn. Ditt barns hud kommer att vara omsluten av blöjan många timmar om dygnet därför är det viktigt att välja rätt. En bra blöja är luftig, absorberar snabbt och leder bort urin och avföring från huden. Allt för att minimera risken för irritation och blöjutslag. Läs våra råd om hur du hittar den perfekta passformen.

Läs mer