Tillsammans gör vi skillnad!

I över två decennier har vi levererat produkter till våra kunder med användare inom vårdsektorn, städbranschen, industrier, restauranger och hushåll över hela världen. Våra egenproducerade artiklar tillverkas i Sverige av råmaterial från Norden och norra Europa. Alltid med höga krav på kvalitet, dokumentation och leveranssäkerhet.

Välj oss som samarbetspartner, så gör vi skillnad tillsammans.


Tillverkat i Sverige

Vi på ABENA är stolta att kunna erbjuda dig ett brett sortiment av produkter som är tillverkade här i Sverige, bland annat tvättlappar, haklappar, förkläden, skyddslakan, tvättvantar med mera. 

Produkter från skogen gjorda för att skydda, tvätta, absorbera och rengöra - alltid med användaren i fokus.  Bläddra i vår katalog

Gör en mätbar skillnad för miljön

Med livscykelanalyser (LCA) blir det enklare för dig att välja produkter som gör skillnad för miljön. LCA ger dig möjligheten att välja produkter som passar dina hållbarhetsmål.

Läs mer om LCA

Flexibla leveranser

Genom att välja ABENA som din partner kan du dra fördel av vår breda produktportfölj och flexibla leveranser. Med enkelhet kan du samla produkter från flera produktområden i samma leverans.

  • Du slipper binda kapital i höga orderkvantiteter
  • Du sänker dina totala kostnader genom att minska antalet leverantörer
  • Du kan handla en komplett lösning, istället för individuella produkter.

Vi kallar det: ABENA One-Stop-Shop

 

”Vi gifte oss 1999 och har levt lyckliga sedan dess!”

I år är det 25 år sedan den danska ABENA-koncernen köpte Finess Hygiene, som numera är ABENA AB. Koncern-VD, Preben Terp-Nielsen berättar om hur förvärvet gick till.

Läs mer

Hur kan vi hjälpa dig idag? 

Kontakta en specialist

Vi hjälper dig gärna att hitta en produktlösning
som passar ditt företag
Jag behöver råd

Bli kund

Ansök om att bli ny kund hos oss
- Tillsammans gör vi skillnad
Ansök om konto