Nyheter

Här hittar du de senaste nyheterna från oss på ABENA. För frågor, vänligen kontakta info@abena.se.

3. Februari

Välkommen til ABENA, Sandra!

Vi är glada och stolta över att få välkomna vår nya medarbetare Sandra Pfaus till marknadsavdelningen på ABENA.

Läs mer

18. januari

ABENA kommer delta på Kistamässan den 25-26 Januari

Vi på ABENA kommer självklart vara plats på Kistamässan för att presentera fördelarna med digital inkontinensvård.

Läs mer

12. januari

ABENA AB redovisar ett starkt resultat även efter pandemin

I årsredovisningen för räkenskapsåret 2021-05-01-2022-04-30 redovisar ABENA AB ett starkt resultat med hög omsättning och bibehållen vinst.

Läs mer

21. december

God jul och Gott nytt år från oss på ABENA!

Till alla våra kunder, leverantörer och uppskattade kollegor runt om i världen, vi ser fram mot nya spännande äventyr under 2023 och önskar er allt gott för det nya året. Se till att vila upp er ordentligt under julledigheten, njut och mys med era nära och kära, och passa på att äta på att unna er lite julgodis.

Läs mer

16. november 

ABENA-koncernen presenterar sin första hållbarhetsrapport

ABENA-koncernen presenterar sin första hållbarhetsrapport, som lyfter fram de framsteg som gjorts inom viktiga fokusområden för medarbetare, kunder, leverantörer och andra intressenter.

Läs mer

10. oktober 2022

Finess Hygiene och ABENA gör en storsatsning på fabriken i Kisa 

Processen påbörjades i april 2021 – Nu står det klart att Finess Hygiene och ABENA investerar över 25 miljoner kronor i en ny tvättlappsmaskin till fabriken i Kisa.

Läs mer

14. September 2022

Varmt välkommen till ABENA, Alexander

Vi är glada och stolta över att få välkomna vår nya medarbetare, Alexander Svensson til ABENA

Läs mer

31. augusti 2022

Välkommen Jens Johansson!

Vi är glada och stolta över att få välkomna vår nya medarbetare, Jens Johansson som ny Key account manager på ABENA.
Läs mer

25. augusti 2022

Ny medarbetare på kundsupport.

Vi är glada och stolta över att få välkomna vår nya medarbetare, Erik Wihlborg, till ABENAs kundsupport.
Läs mer

29.juni 2022

Svanenmärkt solkräm

Vi är mycket glada över att kunna presentera ABENAs Svanenmärkta solkräm! Solkrämen är lätt att applicera, absorberas snabbt i huden och lämnar din och ditt barns hud silkeslen och väl skyddad. Vår smidiga och icke-klibbiga formula är lämplig för alla hudtyper, även den mest känsliga huden.
Läs mer

17. juni 2022

Ny Account manager på ABENA 

Vi är glada och mycket stolta över att kunna presentera vår nya account manager Philip Trolle.Philip är egentligen inget nytt ansikte för oss på ABENA, han gjorde nämligen sin praktik hos oss under sin utbildning som B2B-säljare på affärshögskolan i Växjö. 
Läs mer

15. juni 2022

Nya förpackningar

Våra inkontinensprodukter har fått en ny, modern förpackningsdesign som gör det enklare att hitta rätt produkt. Vi har behållit vår unika färgkodning för att du fortfarande ska känna igen dig. Inuti förpackningarna finns samma omtyckta kvalitetsprodukter som du är van vid.
Läs mer

18. maj 2022

Hoppas vi ses på mässan!

Boka in den 8-9 juni i kalendern! Då går äntligen årets Kistamässa av stapeln, med två teman: E-hälsa och Lösningar för offentlig sektor. Vi på ABENA finns självklart på plats för att presentera fördelarna med digital inkontinensvård.  
Läs mer

15. maj 2022

Ny produktchef på ABENA 

Vi är glada över att kunna presentera Ida Rålin - ny produktchef för vårt utbud av engångs-, catering- och avfallsprodukter. Hon kommer senast från Lekolar där hon arbetat som produktchef. Så i bagaget har Ida en gedigen erfarenhet av att driva och besluta kring produktutveckling och att ha daglig kontakt med leverantörer över hela världen. 
Läs mer

11. april 2022

Utbildning inom individanpassad inkontinensvård

Visste du att vi på ABENA erbjuder utbildningar inom individuell inkontinensvård på fördjupad nivå? Att erbjuda våra kunder utbildning i våra produkter och individanpassad inkontinensvård är någonting som ABENA gjort länge.
Läs mer

8. april 2022

Träffa oss på Kvalitetsmässan

Äntligen kan vi träffas på mässor igen, som vi har längtat. Vi rivstartar med vår medverkan på Kvalitetsmässan som går av stapeln i Göteborg den 2:a till 4:e maj. Där kommer vi att visa upp ABENA Nova, vårt digitala inkontinensskydd.
Läs mer

8. april 2022

Ny Supply chain manager på ABENA

Vi är glada och mycket stolta över att kunna presentera vår nya Supply Chain Manager med ansvar för inköp och produkt - Peter Wiråker.
Läs mer

7 april 2022

ABENA stöttar Ukraina med viktiga förnödenheter

ABENA koncernens dotterbolag ABENA Polen och ABENA A/S (Danmark) har samordnat insatserna på uppdrag av ABENA-koncernen. Bland de donerade produkterna finns främst handskar, sårvårdsprodukter och personlig skyddsutrustning.
Läs mer