Nyheter

Här hittar du de senaste nyheterna från oss på ABENA. För frågor, vänligen kontakta info@abenaab.se.

18. maj 2022

Hoppas vi ses på mässan!

Boka in den 8-9 juni i kalendern! Då går äntligen årets Kistamässa av stapeln, med två teman: E-hälsa och Lösningar för offentlig sektor. Vi på ABENA finns självklart på plats för att presentera fördelarna med digital inkontinensvård.  
Läs mer

11. april 2022

Utbildning inom individanpassad inkontinensvård

Visste du att vi på ABENA erbjuder utbildningar inom individuell inkontinensvård på fördjupad nivå? Att erbjuda våra kunder utbildning i våra produkter och individanpassad inkontinensvård är någonting som ABENA gjort länge.
Läs mer

8. april 2022

Träffa oss på Kvalitetsmässan

Äntligen kan vi träffas på mässor igen, som vi har längtat. Vi rivstartar med vår medverkan på Kvalitetsmässan som går av stapeln i Göteborg den 2:a till 4:e maj. Där kommer vi att visa upp ABENA Nova, vårt digitala inkontinensskydd.
Läs mer

8. april 2022

Ny Supply chain manager på ABENA

Vi är glada och mycket stolta över att kunna presentera vår nya Supply Chain Manager med ansvar för inköp och produkt - Peter Wiråker.
Läs mer

7 april 2022

ABENA stöttar Ukraina med viktiga förnödenheter

ABENA koncernens dotterbolag ABENA Polen och ABENA A/S (Danmark) har samordnat insatserna på uppdrag av ABENA-koncernen. Bland de donerade produkterna finns främst handskar, sårvårdsprodukter och personlig skyddsutrustning.
Läs mer