Hållbar och effektiv rengöring

Rengöringsprodukter från Tana & Green care professional.

ABENA erbjuder ett brett sortiment av rengöringsprodukter för städning, bland annat microfiberdukar, sopsäckar, handskar och moppar för olika ändamål. Vi är stolta att från och med första mars 2021 erbjuda våra kunder ett brett sortiment av rengöringsprodukter från Tana och Green care Professional.

Werner & Mertz Professional är välkända på marknaden för att vara hållbarhetspionjärer. De har alltid legat i framkant och lett utvecklingen inom hållbarhet. Tana Professional och Green care Professional är Europas ledande varumärken när det kommer till högpresterande och hållbara rengöringsprodukter.

I sortimentet finns bland annat allrengöringsprodukter, toalett- och sanitetsrengöring, handdiskmedel och köksrengöring samt produkter för golvrengöring och golvvård. Vi har ett starkt fokus på kvalitetsprodukter som lever upp till både våra egna och marknadens hårda standarder.

Cradle to Cradle GOLD certifiering

Werner & Mertz Professional arbetar, likt ABENA, aktivt för att minska sin klimatpåverkan och samtidigt erbjuda högsta kvalité. Varumärket Green care Professional består av naturliga ingredienser från växtriket och är på så sätt biologiskt nedbrytbara.

Stora möjligheter

Peter Johansson, försäljningsdirektör på ABENA ser stora möjligheter för ABENAs kunder genom samarbetet med hållbarhetspionjären Werner & Mertz Professional.

Läs mer om samarbetet.

Tana & Green care professional

På ABENA är vi stolta över att kunna erbjuda produkter med hög kvalitet, samtidigt som vi värnar om miljön och erbjuder full dokumentation och öppenhet.

Katalog online

I vår Tana och Green care professional-katalog kan du få en överblick över vårt breda sortiment av rengöringsprodukter.

Klicka katalog här.

För mer information om Tana & Green Professional produkter och samarbete med Werner & Mertz Professional.

Kontakta oss