Sponsring

Vi på ABENA tar vårt sociala ansvar på allvar och sponsrar gärna aktiviteter och föreningar som går i linje med våra värderingar.

Vi på ABENA sponsrar gärna lokala aktiviteter eller föreningar som har ett engagemang för trygghet och jämlikhet, som gynnar ungdomars idrottande eller som värnar om allas lika värde. Vi stödjer bland annat idrottsföreningar som IFK Växjö, BTK Frej och Växjöortens fältrittklubb. Vi stöttar hjälporganisationer som Giving people och Kvinnojouren Blenda.

Om du har en bra sak som du saknar stöd för är du välkommen att kontakta oss.
Intresseanmälan

ABENA är stolta sponsorer till:

Växjö DFF

Växjö DFF

Växjö Damfotbollsförening är en flick- och damfotbollförening för ungdomar i alla åldersgrupper och ledare där gemenskapen, den individuella utvecklingen och glädjen till fotboll står i centrum.
BTK Frej Vaxjo

BTK Frej

BTK Frej är en förening för ALLA och arbetar utifrån en tydlig värdegrund med fokus på allas lika värde. Föreningen är den största i sitt slag i Småland, och åttonde största i Sverige.
Giving People 2021

Giving People

Giving Peoples vision är att inget barn i Sverige ska leva i utanförskap eller fattigdom. Giving people är en hjälporganisation som arbetar för att motverka ekonomisk utsatthet och den barnfattigdom som finns i Sverige.
IFK Vaxjo 2021

IFK Växjö

IFK Växjö är en av Sveriges ledande friidrottsföreningar för såväl barn-som elitidrottare. I samarbete med kommun, näringsliv och andra intressenter vill vi erbjuda god idrott och berika fritiden för barn och ungdomar - ”IFK Växjö ska vara Sveriges sundaste friidrottsförening!” 
Kvinnojouren Blenda

Kvinnojouren Blenda

Kvinnojouren Blenda i Växjö är en partipolitisk och religiöst obunden förening som verkar för ett jämställt samhälle fritt från våld. I över 30 år har vi stöttat och hjälpt ett betydande antal kvinnor och barn ur våldsamma relationer till en bättre livssituation.
Massimo 2021

Massimo – Kök & Bar

Massimo är en restaurang där man ska trivas, känna sig avslappnad och välkommen. Massimo är bland annat utsedda till "Årets bästa restaurang 2021". Vi på ABENA vill gynna den lokala restaurangbranschen.
Vaxjo Pride 2021

Växjö Pride

Växjö Pride arbetar för att stärka hbtq-personers rättigheter och tar aktivt avstånd från all form av diskriminering som exempelvis rasism, sexism, homofobi och transfobi. Växjö Pride har till syfte att arrangera en festival som på olika sätt synliggör, stödjer och utvecklar förutsättningar för homosexuella, bisexuella, transpersoner och queerpersoners liv.
VFK

Växjöortens Fältrittklubb

VFK är en ridsportförening med 450 medlemmar där alla ska få förutsättningar att växa och utvecklas, oavsett bakgrund, kunskapsnivå och mål med träning och tävling. VFK värnar om god hästhållning, gott uppförande och kamratskap - Ridsport för tjejer o killar i alla åldrar!
CF SoMe SME Emblem

Cancer Fonden - Rosa Bandet 

Rosa bandet är cancerfondens kampanj som pågår under oktober varje år med syftet att samla in pengar till forskning, sprida kunskap om cancer och hur man kan minska sin risk att drabbas, samt påverka beslutsfattare i viktiga frågor. Tillsammans färgar vi Sverige rosa.
Mustasch Kampen

Prostatacancerförbundet - Mustaschkampen

Mustaschkampen är Prostatacancerförbundets kampanj som blandar humor med allvar för att bidra till forskning, utveckling och bättre vård, och samtidigt sprida kunskap om Sveriges vanligaste cancersjukdom: prostatacancer. 
Vipers

Växjö Vipers

Växjö Vipers, även känt som Växjö IBK, är en av Smålands mest framgångsrika innebandyklubbar, både i dam (division 1) och herr (SSL).
Lakers

Växjö Lakers

Lakers har vunnit fyra SM-guld och det gör Växjö Lakers till ett av Sveriges mest framgångsrika hockeylag. Vi på ABENA är stolta över att synas med vår logga på ledarstabens kavajer.