Vi erbjuder utbildning inom individanpassad inkontinensvård på fördjupad nivå!

Visste du att vi på ABENA erbjuder utbildningar inom individuell inkontinensvård på fördjupad nivå? Att erbjuda våra kunder utbildning i våra produkter och individanpassad inkontinensvård är någonting som ABENA gjort länge. Vi vill hjälpa dig på bästa sätt – därför är vi extra glada att nu kunna erbjuda utbildningar inom individanpassad inkontinensvård på en mer fördjupad nivå!

Under utbildningen träffar ni vår produktspecialist Fredrik Björnfot. Fredrik är även legitimerad sjuksköterska och har 15 års erfarenhet inom urologi. Han har bred erfarenhet inom området och av att hålla i utbildningar relaterade till inkontinensvård. Vi finns här för dig och vill stötta dig i ditt dagliga arbeta med våra produkter. Därför ser vi till att anpassa utbildningen till dina behov och önskemål. 

Vad innebär utbildning på fördjupad nivå? 
Utbildningen är vanligtvis en halvdag och anpassas självklart efter era önskemål och behov. Våra fördjupade utbildningar berör följande ämnen:

  • Urininkontinens
  • Anatomi & fysiologi
  • Inkontinenstyper
  • Den åldrande blåsan
  • Utredning & behandling
  • Hjälpmedel
  • Kvalitetssäkring
  • FixeringMiljö
  • Digitala hjälpmedel

Låter det intressant? Kontakta produktansvarig för ditt distrikt så hjälper de dig att boka en utbildning med Fredrik.

Kontakta oss

Läs mer om...

Allt om inkontinens

Inkontinens innebär ofrivilligt läckage av urin eller avföring. Det kan drabba vem som helst och ha olika orsaker. Det är inte en sjukdom, utan ett symptom.

Läs mer

ABENA Nova - Ett värdigt liv med inkontinens

ABENA Nova med MediSens förbättrar livskvaliteten och minskar arbetsbelastningen för vårdgivare. 

Läs mer

Typer av inkontinens

Inkontinens kan ha olika orsaker. Att förstå den underliggande orsaken och typen av inkontinens är avgörande för att förstå de olika behandlingar och produkter som finns tillgängliga.

Läs mer

Hur du väljer rätt inkontinensskydd

Faktorer att tänka på för att välja rätt inkontinensskydd. Det finns många faktorer att tänka på för att välja rätt inkontinensskydd. Det kan vara faktorer som kön, livsstil och typ av inkontinens. Många är till exempel osäkra på om kroppsformade skydd eller engångsbyxor är rätt lösning med hänsyn till livsstil och vet inte hur man hittar rätt absorptionsnivå eller produktstorlek.  

Läs mer