Vi finns för dig

Oavsett om du är sköterskan som lyssnar, vännen som ger en hjälpande hand, vårdaren som ger tröst, eller läkaren som lindrar smärta. Du sätter dina egna behov åt sidan, ofta utan att få det erkännande du förtjänar.

Därför har ABENA lanserat en kampanj för att hylla och tacka de osynliga hjältarna i våra liv. Genom att dela inlägg om vår uppskattning och använda hashtaggen #WeveGotYou kan vi rikta strålkastarljuset mot alla som gör världen till en bättre plats.

Vi tackar dig, helhjärtat.


Vem är din osynliga hjälte?

Vi har alla den där speciella personen i vårt liv, som gör allt för att ge oss ett leende på läpparna. Varför inte lyfta din hjälte genom att berätta hur tacksam du är?

#WeveGotYou

Varje hjälte förtjänar en hyllning

För att hylla dem som gör skillnad skapade vi en kort video, för att tacka för deras orubbliga engagemang och värdefulla stöd.
Se kampanjvideon nedan.


Vad vi menar med ”Vi finns för dig”

Att ge vård av hög kvalitet till en närstående, patient eller boende är ingen lätt uppgift, särskilt när tiden är begränsad och resurserna knappa. Vi förstår att varje liten detalj spelar roll, från att använda rätt kräm för känslig hud, till att fixera en inkontinensprodukt på rätt sätt.

Det är därför vi, som global vårdpartner med över 60 års erfarenhet, brinner för att tillhandahålla de verktyg, kunskap och resurser du behöver för att kunna fortsätta göra skillnad.

Oavsett om du söker sätt att höja kvaliteten inom vården, öka effektiviteten eller uppfylla era hållbarhetsmål, är vårt interna team av sjuksköterskor och experter redo att erbjuda personlig guidning, utbildning och produktrådgivning.

Du kan vara säker på att du aldrig behöver lösa dina utmaningar ensam – vi finns för dig.


Du kan alltid luta dig mot oss

Vi vet att det kan vara utmanande att ta hand om andra, men vet att du inte är ensam. Vårt team av experter är här för att ge dig den kunskap och de produkter du behöver för att leverera kvalitetsvård och göra livet lite enklare.

Kunskapscenter

Utforska vårt kunskapscenter med värdefulla tips både för vårdgivare och för dig som lever med inkontinens.

Gå till kunskapscenter

Produkter

Vi har allt från inkontinensprodukter till medicinska handskar. Utforska vårt breda sortiment av produkter eller kontakta oss för personlig guidning.

Gå till produkter

En ljusare framtid inom vården

Som vårdpartner är vi fast beslutna att vara en drivande kraft inom vårdsektorn och att göra verklig skillnad, både för de som behöver hjälp och för de som ger den.

Vi tror på en framtid med mer tid för personlig vård, bättre arbetsvillkor och ökad kunskap för att kunna leverera bästa möjliga stöd. Vi tror att morgondagens vård är fylld av värdighet och respekt för såväl boende och vårdtagare som för alla som tillhandahåller vård och stöttning. 

Tillsammans kan vi kräva mer av vårdsektorn och göra verkliga framsteg.

Vi är här för att hjälpa till

Tveka inte att höra av dig, vi är bara ett samtal eller meddelande bort.


Om ABENA

ABENA är en familjeägd dansk koncern som är verksam på över 90 marknader runt om i världen och har fler än 2 000 anställda. Vårt starka arv och gedigna kunskap gör ABENA till en pålitlig partner.

På ABENA är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter, samtidigt som vi tar hänsyn till miljön och lever upp till krav på dokumentation och transparens.

Vi vill göra det enklare för dig som kund, så du kan fokusera mindre på lagar, frakt och miljöpåverkan och mer på det du gör bäst.