Dokumentation och kvalitet

Du behöver inte veta allt om dokumentation – eftersom vi gör det. Det mesta av en produkts värde beror på hur den används. Därför erbjuder vi fullständig dokumentation om alla våra produkter och samarbetar med några av de bästa experterna inom våra olika produktområden.

Du kan vara säker på att de produkter du köper från oss lever upp till relevanta lagstiftningskrav, och våra erfarna produktspecialister hjälper dig gärna att hålla koll på den senaste utvecklingen inom sina expertområden. 

På så sätt kan du fokusera på ditt företag utan att oroa dig för certifieringar, ditt miljöavtryck och säkerhetsstandarder. 

Läs mer om vår kunskap och expertis.

Vår dokumentation och certifieringar är inte bara din garanti för att vi uppfyller alla regler och marknadskrav. Det är också en försäkran om att vi alltid strävar efter att leverera produkter av högsta kvalitet som är bra för både våra kunder och miljön. 

Vår dokumentation inkluderar:

  • Deklarationer och certifikat
  • Användning och tillämpning
  • Säkerhetskrav
Jag behöver råd

Läs mer om...

Kvalitetssäkring

Abena erbjuder verktyg för kvalitetssäkring som gör det enklare att hitta rätt produkter med fokus på livskvalitet för vårdtagaren, men också utifrån hänsyn till både miljö och ekonomi.

Läs mer

Kunskap från experter

Att förmedla expertkunskap och ge inblick är en viktig del av allt vi gör. Vi är alltid fast beslutna att göra expertkunskap till ett mervärde för våra produkter.

Läs mer

Vår egen gröna produktion

Med ett tydligt fokus på miljö, ren energi och de bästa råvarorna på marknaden producerar vi ett brett utbud av högkvalitativa inkontinensprodukter, barnblöjor och absorberande produkter från våra produktionsanläggningar i Danmark, Sverige och Frankrike.

Läs mer

Produktion, inköp och logistik

ABENA är en tillverkare av inkontinensprodukter samt andra hälso- och sjukvårdsprodukter, men vi köper också in ett brett utbud av produkter och råvaror globalt.

Läs mer