Träffa oss på Kvalitetsmässan

Äntligen kan vi träffas på mässor igen, som vi har längtat. Vi rivstartar med vår medverkan på Kvalitetsmässan som går av stapeln i Göteborg den 2:a till 4:e maj. Där kommer vi att visa upp ABENA Nova, vårt digitala inkontinensskydd.

På mässan kommer vi att visa upp vår produkt ABENA Nova – ett digitalt inkontinensskydd som kan göra stor skillnad för både vårdtagare och vårdpersonal. Besök gärna vår monter för att diskutera fördelarna med digital inkontinensvård. Ni hittar oss i monter B01:10.

Som vi väntat och längtat efter att få träffa er på mässor igen. Passa på att ladda ner din fribiljett till mässan redan idag genom att ange vår rabattkod KM22FRI när du bokar din biljett.

Boka in den 2-4 maj i era kalendrar - Hoppas att vi ses där!

Du bokar din biljett här

 

Läs mer om...

ABENA Nova - Ett värdigt liv med inkontinens

ABENA Nova med MediSens förbättrar livskvaliteten och minskar arbetsbelastningen för vårdgivare. 

Läs mer

Allt om inkontinens

Inkontinens innebär ofrivilligt läckage av urin eller avföring. Det kan drabba vem som helst och ha olika orsaker. Det är inte en sjukdom, utan ett symptom.

Läs mer

Typer av inkontinens

Inkontinens kan ha olika orsaker. Att förstå den underliggande orsaken och typen av inkontinens är avgörande för att förstå de olika behandlingar och produkter som finns tillgängliga.

Läs mer

Hur du väljer rätt inkontinensskydd

Faktorer att tänka på för att välja rätt inkontinensskydd. Det finns många faktorer att tänka på för att välja rätt inkontinensskydd. Det kan vara faktorer som kön, livsstil och typ av inkontinens. Många är till exempel osäkra på om kroppsformade skydd eller engångsbyxor är rätt lösning med hänsyn till livsstil och vet inte hur man hittar rätt absorptionsnivå eller produktstorlek.  

Läs mer