Ida Rålin ny produktchef på ABENA

Vi är glada över att kunna presentera Ida Rålin - ny produktchef för vårt utbud av engångs-, catering- och avfallsprodukter.

Ida Rålin, ny produktchef för engångs-, avfalls- och cateringprodukter på ABENA.

Idas roll på ABENA innebär att  ansvara och utveckla vårt produktsegment för restaurang och catering samt ABENAs sortiment av avfallsprodukter. Hon kommer senast från Lekolar där hon arbetat som produktchef. Så i bagaget har Ida en gedigen erfarenhet av att driva och besluta kring produktutveckling och att ha daglig kontakt med leverantörer över hela världen. 

Ida berättar att hennes första intryck av ABENA är väldigt positivt
- Jag har fått ett varmt välkomnande och det känns som ett härligt gäng.

Ida skulle beskriva sig själv som en pigg och livsglad tjej som gillar sociala sammanhang, samtidigt trivs jag lika bra med att vara ensam med en god bok i soffan.

- På fritiden tränar Ida karate eller springer en runda. Hon spenderar gärna tid ute i sin trädgård eller i skog och mark på en lång promenad, men tackar inte heller nej till en god måltid i vänners lag.

Varmt välkommen i ABENA-gänget Ida!  

Läs mer om...

Våra lokala värdeord

Vi arbetar i en miljö som är omväxlande och inspirerande; det är roligt att jobba på ABENA! En god arbetsmiljö och att främja medarbetarnas hälsa är en viktig och självklar del i vårt dagliga arbete.

Läs mer

Vilka vi är

Vi ser det som vårt uppdrag att bidra till en hög livskvalitet för användare av våra engångsartiklar. Sedan ABENA grundades 1953 har vi haft fokus på att främja hög livskvalitet med enkelhet och omsorg, idag är vi kända för våra starka värderingar och våra höga etiska och moraliska principer.

Läs mer

Kunskap från experter

Att förmedla expertkunskap och ge inblick är en viktig del av allt vi gör. Vi är alltid fast beslutna att göra expertkunskap till ett mervärde för våra produkter.

Läs mer

Socialt ansvar

Vi arbetar målinriktat för att skapa en rättvis och inkluderande arbetsplats, så att vi kan erbjuda våra kunder den bästa servicen och den bästa lösningen. Arbetet borde vara kul och vi strävar efter att göra våra medarbetare redo att göra det lilla extra för att möta våra kunder med motivation, hjälpsamhet och kompetens.

Läs mer